|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה הכל תלוי בכמה אבקה את משתמש - לדוגמא באופטימום
24 גרם חלבון למנה לחלק ל 29 גרם אבקה ( מידת מנה) כפול 100 שווה 82 אחוז חלבון. בצורה זו אפשר לבדוק ריכוז חלבון בכל אבקה, באופטימום יש הכי הרבה חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כולם מותגים מובילים בארצות הברית,
סהכ הם כמעט אותו דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אנשי המקצוע נוהגים לחלק את חומצות האמינו לשתי קבוצות:
חומצות אמינו הכרחיות וחומצות אמינו לא הכרחיות. אולם אין לטעות, חלוקה זו אינה באה לטעון כביכול כי חומצות האמינו הלא הכרחיות פחות חשובות מההכרחיות, מאחר שכל חומצות האמינו ההכרחיות והלא הכרחיות נחוצות לבריאות טובה. אדם בוגר בריא זקוק ל-8 חומצות אמינו, אותן הוא חייב לצרוך דרך התזונה מאחר שהגוף אינו יכול לסנתז אותן מחומרים אחרים- אלו הן חומצות האמינו ההכרחיות(s’IAA): ●ליזין. ●תראונין. ●מתיונין. ●פנילאלנין. ●טריפטופאן. ●ואלין● לאוצין ● איזולאוצין- חומצות אמינו מסועפות שרשרת(s´(BCAA
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הסביבה מגיבה לזה? |
|
![]() |
![]() |