ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-04-07, 23:17   #21
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Terminator
למה שלא תצלם
בשמחה...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 23:53   #22
KOZA
חבר פעיל

וואלה אני בניתי מכון כושר ממש סוכר ספה עם מקום ללחיצת חזה(עד 100 קילו) מתקן לגב לפולי עליון (עד 60 קילו) מין מעמד ליד קדמית ,ולרגליים פשיטה וכפיפה(גם עד 60 קילו) קניתי מוט W+ שבעים קילו כל התענוג 1700 שקלים בוול וחלאס נגמר הסיפור.
אבל יש לי בעיה עם המחלקה של סקוואטים
KOZA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 23:56   #23
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אני הצלחתי לבנות ממש מכון אולימפי קטן כזה אצלי. לא מזמן גם ריפדתי אותו בשטיחי גומי במקומות אסטרטגיים...
איפה קנית את השטיחים? מחיר?

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 02:17   #24
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

תקנה ספה עם שיפועים+מעמד למוט, ומוט כמובן, והופה אתה יכול להתאמן על כל שריר בגוף...
ישן 22-04-07, 17:12   #25
Daniel-Barak

הסמל האישי שלDaniel-Barak

טוב, אז ככה:
1. אמרנו שיש מקום
2. אמרו שעדיף ציוד חדש, אבל מוטות, פלטות וכד' יד שניה במצב טוב, גם נכנסות לעניין
3. אמרנו שאפשר לשפץ בקטנה. לא דברים מסובכים.

לגבי הציוד, נתחיל ככה:
מאחר ולעסק יש תקציב של 5000 ש"ח וזה ממש רציני, אתה תוכל להשיג הרבה ציוד במחיר הזה, הדבר הראשון שצריך לעשות לחדר זה ריפוד לרצפה, בדיוק כמו שאנטון אמר. לגבי כמה עולה מטר מרובע של אי אלו חומרים (בד"כ הכל גומי מעובד), אני לא יודע. אז קודם כל תברר כמה יעלה לך לרפד את כל החדר, או לפחות את רובו. כמובן שאם קנית את הריפוד, ישנה אפשרות שמישהו יבוא ויתקין לך אותו. אם תוטכל לעשו תזאת לבד או בעזרת מישהו אחר - תכסוף כסף

הלאה, ציוד של ממש.
שם המשחק הוא ברזלים, ברזלים ועוד ברזלים!
מה צריך?
א. ספה ללחיצת חזה, שיש בה גם שיפוע חיובי. רצוי אחת כזו שיש בה גם אפשרות לפשיטת ברכיים בקצה. יהיה טוב אם הברזלים שעליהם יש את הווים, שעליהם אתה מניחים את המוט, יהיו ארוכים, ומצדם השני, הנוגד לצד שבו הווים ללחיצה, יהיו גם ווים, כדי שתוכל לעשות סקוואטים. ז"א לשים את המוט מהצד השני, להכנס מתחתו ולצאת לסקוואט. אם לא יהיה - או שתצטרך לרתך המשך לברזל ולעשות ווים, או שתקנה כלוב לסקוואט.
ב. מוט ישר ארוך (180 ס"מ) ולא אולימפי! אולימפי עולה המון!
ג. מוט W
ד. מוט ישר קצר (130 ס"מ)... לא חובה, אבל כדאי
ה. לפחות 2 מוטות ישרים קצרים - דאמבלים מתברגים. עניין של נוחות, כדי לחסוך זמן, אם אתה צריך לעבור בין משקל למשקל. במקום להבריג מחדש - להבריג מראש.
ו. פלטות משקל מגוונות. רצוי לפחות זוג מכל משקל (1 קילו, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו, 10 קילו, 15 קילו, 20 קילו) עניין של נוחות, במקום להבריג מחדש כל פעם דאמבלים אחרים.
ז. מתח וואקום, שמותקן בין 2 קורות הדלת
ח. מולטי טריינר. פה הבעיה. יש המון מולטי טריינרים; יש הרבה עם אי אלו פונקציות אפשריות לתרגילים. מה שאנימ ציע לך זה לקנות מולטי טריינר שמכיל פולדאון ופרפר... עבר לכך לא ממש צריך. יהיה קשה למצוא כזה, אני מניח, כי היום רוב המולטי טריינרים מכילים המון שטויות...

הערב כללית - ברזלים יד שניה אפשר להשיג במחירים טובים. ברזלים חדשים עולים בערך 5-6 שקל לקילו. עוד נתון שצריך לקחת בחשבון: קנייה מרוכזת. יש אפשרות להנחה.

תעדכן אותנו לגבי הריפוד ולגבי המולטי טריינר, זה הדבר היותר בעייתי, בינתיים.
אחרי שנשמע מחירים וכד', יהיה אפשר להעריך על כמה כסף כבר הפרוייקט הזה עומד ומה עושים הלאה.

בהצלחה
ישן 22-04-07, 18:43   #26
AAA
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
כולל פריים (כלוב) לסקוואט?
אני דואג לזה

אני הולך להכין לעצמי כלוב

יש לי פרופילים ואני יודע לרתך רק מחכה לרגילה
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 18:51   #27
AAA
חבר פעיל

אני אתרום קצת מהניסיון שלי בנושא הזה ואומר שרצוי מאוד לרכוש לא זוג מכל פלטות אלא 4 פלטות מכל משקל. אין צורך בפלטות של 7.5. אני מסתדר עם 4 של 1.25, 4 של 2.5, 8 של 5 ק"ג ו-4 של 10 ק"ג ו-4 מוטות קצרים, פיצלתי את התוכנית ל-ABC כך שכל אימון שלי הכל מוכן ואני לא מרכיב כלום בזמן האימון, זה יותר טוב ממכון, כי במכון אתה לא יכול להרכיב הכל לעצמך כי אולי אחרים ירצו להשתמש לדוג' במוט W או במוט ישר... וכו'.

רצוי מאוד לרכוש מוט של 1.8 ס"מ ומוט ישר קצר של 1.2 בערך. המוט 1.8 ישמש אותך לבנצ' פרס והקצר יותר ישמש אותך ללחיצת חזה ידיים צמודות\תרגילי יד קידמית\לחיצת כתפיים וכו'.

בתקציב שלך כדאי לך להתחיל מפאוור ראק ואחרי זה לרדת לפרטים, אני מאמין שאחרי שיהיה לך פאוור ראק התקציב שלך ירד ל3000 ש"ח בערך ובכסף הזה אפשר להביא הרבה חומרים טובים. מולטי טריינר טוב ומקצועי מאוד יעזור לך עד כמה שיורדים פה על המולטי טריינר אני לא יודע איך הייתי מסתדר בלי הגיוון של התרגילים שהוא מוסיף לי, בלי הפולי עליון\תחתון, משיכת כבל מטה ליד אחורית, חתירה לגב ועוד מלא תרגילים שבהחלט עזרו לי. עכשיו זה לדוג' 1000 ש"ח. אני מציע לך לקנות עוד מכשיר מתקן מתח + מקבילים + הרמת רגליים לבטן, זה אחלה מתקן ומחזיק חזק יותר ממתח שתקוע בין המשקוף, זה גם 1000 ש"ח, נשארת עם עם 1000 ש"ח לפלטות ומוטות וזה יספיק לך. תוסיף עוד חגורת גב ויאללה לעבודה
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 19:21   #28
Daniel-Barak

הסמל האישי שלDaniel-Barak

Aaa, מקבילים? אתה יכול לפרט לי בדיוק לאיזה מוצר אתה מתכוון? אני יודע הרי מה זה מקבילים, אבל כאלו של בית? הבאר לי בבקשה..
ישן 22-04-07, 19:29   #29
AAA
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
Aaa, מקבילים? אתה יכול לפרט לי בדיוק לאיזה מוצר אתה מתכוון? אני יודע הרי מה זה מקבילים, אבל כאלו של בית? הבאר לי בבקשה..
http://www.msport.co.il/scripts/prod...?idproduct=786
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה