ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-03-07, 12:15   #41
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
שני שאלות:

1. האם עדיף למתאמן לעבוד עם חולצה/סוודר/סווצ'רט ארוך לאורך כל האימון כדי לשמור על חום גוף מרבי..?

2. האם מדובר בכל המתיחות שאנו מכירים כמו מתיחות רגליים ידיים והדברים הכי אלמנטרים?

תודה מראש..
למה לך עוד יותר לחמם את הגוף ,יותר חום פחות ביצועיים,בזמן הפאמפ ואימון טוב תיהיה מספיק חם.

כן,לרוב עושים את השיטה על השרירים הגדולים יותר ,אבל אתה רשאי לעשות אותה על הכל שריר .

נ.ב התחלתי לקרוא הכל ואני כזה חושב לעצמי,"היי זה מוכר לי" אני מסתכל על התאריך וכמעט מקבל שבץ בעיניים ,מה זה ההקפצה הזאת!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!
AB6Killer מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-03-07, 14:03   #42
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

איזה יופי מר פופו ישב ותירגם לנו הכל כמו שצריך בלי לחפף
כל הכבוד אחי מגיע לך לקבל נעוץ או משהו בכיוון אני הייתי אפילו ממליץ על לפרסם את המאמר המתורגם באתר באמת יפה מאוד...
אבל לשורה התחתונה , זה השפיע עלייך? כי אני עושה הכל הפוך ממתיחות אני בחיים שלי לא עושה מתיחות והטווחי תנועה שלי ממש קצרים
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-03-07, 14:33   #43
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
איזה יופי מר פופו ישב ותירגם לנו הכל כמו שצריך בלי לחפף
כל הכבוד אחי מגיע לך לקבל נעוץ או משהו בכיוון אני הייתי אפילו ממליץ על לפרסם את המאמר המתורגם באתר באמת יפה מאוד...
אבל לשורה התחתונה , זה השפיע עלייך? כי אני עושה הכל הפוך ממתיחות אני בחיים שלי לא עושה מתיחות והטווחי תנועה שלי ממש קצרים
הוא כניראה לא יענה לך על השאלות מכיון שזאת הקפצה מ 2006 אם לא שמת לב..

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-03-07, 14:55   #44
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
שני שאלות:

1. האם עדיף למתאמן לעבוד עם חולצה/סוודר/סווצ'רט ארוך לאורך כל האימון כדי לשמור על חום גוף מרבי..?

2. האם מדובר בכל המתיחות שאנו מכירים כמו מתיחות רגליים ידיים והדברים הכי אלמנטרים?

תודה מראש..
יש במאמר המקורי למטה תמונות של המתיחות והסברים. המאמר:
http://www.abcbodybuilding.com/magaz...stretching.htm

הנה כמה תמונות:

זה תמונות של מתיחות מהשיטה של דנטה:
http://server6.theimagehosting.com/i...tretches66.jpg

בעקרון זה מתיחות רגילות (כמו להיתלות ממתח) רק שבחלק משתמשים במשקל, ועושים את המתיחה עד כאב.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 14:49   #45
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
לא ניסיתי את DC. אני מסתייג מלהגיב כרגע, מכיוון שהסיבות לאיך ולמה השיטה של דנטה עובדת לא כלכך מובנות.
אני יכול לומר שחלק גדול מההסברים שלו והנימוקים שלו להצלחת השיטה הם לא כל כך נכונים, לא מתחברים למציאות, אך בסופו של דבר היא עובדת מצויין. לטעמי, מי שרוצה לנסות את כל העניין הזה של "מתיחות קיצוניות" צריך לעשות DC.

גל.
בשעה טובה gal.T חזר לפורום אז אני מקפיץ (שוב) את הפוסט הזה כדי להבהיר כמה נקודות. השאלות מופנות לגל, אם מישהו אחר גם יודע אז בשמחה:

1. מה דעתך על הרעיון מאחורי השיטה, של למתוח את מעטפות השרירים כדי לזייף זיכרון שריר? אתה חושב שהמחקר שעשו על ציפורים הוא רלוונטי?
2. אילו מההסברים של דנטה לא נכונים בעיניך?
3. האם לדעתך כדאי להוסיף מתיחות לאימון, אחרי כל תרגיל שמסיימים למתוח את השרירים שעבדו עד כאב? האם זה שווה את תוספת הזמן והכאב לאימון?
4. כמה יעילות תהיה לזה אם לא משתמשים בשאר העקרונות של דנטה (Rest Pause, תנועה איטית בחלק השלילי של התנועה וכו), אם פשוט מוסיפים את המתיחות לרוטינה של האימון?
(כי דנטה כל הזמן אומר שמשנים את התכנית שלו ואז לא מבינים למה זה לא עובד)

אודה לך אם תוכל לענות או לפחות לכתוב את דעתך העדכנית בנושא.

אלי
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 15:57   #46
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

נ..ב

בפורום שעומרי הביא שדיברו עליו(יש שמה כמה אנשים ענקיים , בעצם כמעט כולם) ממליצים לקחתדברים שמועדדים No + הרבה הרבה פחמימות ומלח+מים להעצמת הפאמפ.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 16:00   #47
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
בשעה טובה gal.T חזר לפורום אז אני מקפיץ (שוב) את הפוסט הזה כדי להבהיר כמה נקודות. השאלות מופנות לגל, אם מישהו אחר גם יודע אז בשמחה:

1. מה דעתך על הרעיון מאחורי השיטה, של למתוח את מעטפות השרירים כדי לזייף זיכרון שריר? אתה חושב שהמחקר שעשו על ציפורים הוא רלוונטי?
3. האם לדעתך כדאי להוסיף מתיחות לאימון, אחרי כל תרגיל שמסיימים למתוח את השרירים שעבדו עד כאב? האם זה שווה את תוספת הזמן והכאב לאימון?
4. כמה יעילות תהיה לזה אם לא משתמשים בשאר העקרונות של דנטה (Rest Pause, תנועה איטית בחלק השלילי של התנועה וכו), אם פשוט מוסיפים את המתיחות לרוטינה של האימון?

אלי
תשמע אחי.... אני יספר לך מנסיון שהשיטה עובדת..הרבה דומס הרבה זמן נוסף לאימון אבל השיטה עובדת וגדלתי דיי הרבה יחסית לחודש וחצי שאני משתמש בה...ממש אהבתי אותה ואני ממליץ עליה..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:21   #48
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
תשמע אחי.... אני יספר לך מנסיון שהשיטה עובדת..הרבה דומס הרבה זמן נוסף לאימון אבל השיטה עובדת וגדלתי דיי הרבה יחסית לחודש וחצי שאני משתמש בה...ממש אהבתי אותה ואני ממליץ עליה..
אתה עושה הכל לפי הספר? Negatives איטיים, מתיחות אחרי כל תרגיל, מעלה חזרות / משקלים כל אימון? זו שיטה מאוד אינטנסיבית, מאוד קשה. לדנטה יש "גיבושון" למי שרוצה שהוא יאמן אותו:

You think your hardcore? Ill give you a good test to see if you are---take the weight that you would brag to everyone you can leg press for 6 deep reps--the exact weight that you tell your freinds you leg press....not the one that your going to want to say after I tell you to do the following------now take that weight and cut it in half and do 50 deep reps with it tommorrow. If your hardcore you can do it and make it and if your not, trust me youll be done at 20-30 reps. It takes a certain nutjob willpower to make it and its that same nutjob willpower to do it that makes someone ballz to the wall. Every person I have brought thru that that i thought didnt have the guts didnt make it--and every person I brought thru that that i thought had the fortitude to grind out 50 regardless of wanting to stop made it
!
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:37   #49
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

זה דיי קשור לזה , למישהו יש מושג על השיטה של DOGCRAPP? תביאו לינק למאמר pls

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 23:55   #51
Eli
חבר פעיל

הנה המחקר על הציפורים:

P
rogressive stretch overload of skeletal muscle results in hypertrophy before hyperplasia

J. Antonio and W. J. Gonyea
Department of Cell Biology and Neuroscience, University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas 75235-9039.

Intermittent stretch of the anterior latissimus dorsi (ALD) muscle produces fiber hypertrophy without fiber hyperplasia (J. Appl. Physiol. 74: 1893-1898, 1993). This study was undertaken to determine if a progressive increase in load and duration of stretch would induce extremely large muscle fiber areas or if the fibers would reach a critical size before the onset of fiber hyperplasia. Weights ranging from 10 to 35% of the bird's mass were attached to the right wing of 26 adult quail while the left wing served as the intra-animal control. The stretch protocol was as follows: day 1 (10% wt), days 2 and 3 (rest), day 4 (15% wt), days 5-7 (rest), day 8 (20% wt), days 9 and 10 (rest), days 11-14 (25% wt), days 15 and 16 (rest), and days 17-38 (35% wt). Birds were killed after 12, 16, 20, 24, and 28 days of stretch not including rest days. Muscle mass increased 174% (12 days), 196% (16 days), 225% (20 days), 264% (24 days), and 318% (28 days). Muscle length increased 60% (12 days), 34% (16 days), 59% (20 days), 50% (24 days), and 51% (28 days). Mean fiber area increased 111% (12 days), 142% (16 days), 75% (20 days), 90% (24 days), and 39% (28 days). Fiber number, which was measured histologically, increased significantly by 82% only in the 28 days of stretch group. The percentage of slow tonic fibers did not change for any of the time points examined.(ABSTRACT TRUNCATED AT 250 WORDS
)
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 13:12   #52
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli

אלי
מקפיץ
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 16:41   #53
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ELI , תחפש תוכנית שנקראת doggcrapp

זה תוכנית הHIT \ מתיחה הטובה ביותר כיום

(רק שאני לא סובל תוכניות HIT והמנטליות שכאילו כל מי שעובד יותר מ 3 סטים הוא אובססיבי ומגיע לאימון יתר והאובסיסיביות שהם לא שמים לב מאימון יתר שלהם... אבל זה לא בידיוק HIT...)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה