|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח שהתאמנתי חזק על הארבע ראשי, והוא גדל ל70 סנטימטר (סתם זרקתי מספר). הפסקתי להתאמן, וההיקף ירד ל60. אבל... לפני שהתחלתי בכלל להתאמן, ההיקף שלי היה 45.... (שוב זרקתי מספרים). זה אומר שהרקמות בשריר הארבע ראשי עדיין מתוחות וגמישות יותר מפעם. כעת כשחזרתי להתאמן, אני לא צריך להלחם עם המגבלות שמוכתבות ע"י הרקמות העוטפות את השריר, מכיוון שהוא כבר נמתח בעבר. לכן השריר גדל מהר יותר. וזהו ידידי, מה שכולנו מכנים "זיכרון שרירי". תורגם ע"י mr popo אבל אני לא שולל אותך, בנוסף לזיכרון שריר שמתואר פה יש גם את הקטע שאתה לא שוכח את הטכניקה וגם אם שכחת אז לוקח לך ממש מעט זמן, כמו שבחיים לא שוכחים איך רוכבים על אופניים אגב, המאמר הזה שהבאתי ציטוט ממנו בכלל לא מתרכז בזיכרון שריר למרות שזה הכותרת שלו.... אחד הדברים המעינינים שיצא לי לקרוא ועדיין אני קורא.. מומלץ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חבל שהאשכול הזה הולך למקומות לא במקום.
וין דיזל חבל לי מאוד שלקחת את זה אישית ופעלת כהתקפה לצורך מגננה. אמרתי בסה"כ שהתמונות לפני הצבא ממש מרשימות ובתמונה שהעלית שאתה במדים לא היית נראה כ"כ מאסיבי. לא התכוונתי להגיד שאתה שחיף וכו' וכו' ואתה סתם לוקח אישית ומנסה להיכנס בי. אם עכשיו אמרת שצברת את כל המאסה בחזרה תוכל להגיד תוך כמה זמן והאם זה היה ממש קשה? או שזיכרון השריר שיחק פה תפקיד? סיקס פאק זה די עלוב מצדך להעלות את התמונות האלה שהן בכלל לפני איזה שנה, אבל שיהיה לא ציפיתי למשהו אחר במיוחד ממך. את ההערכה כלפיך כבר מזמן איבדתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זאת לא אשמתי שאתה לא העלת תמונות עדכניות כבר יותר משנה, אלו התמונות שמצאתי אז שמתי אותם.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() למחוק
עדיף לנסות לשבור קיר בטון עם הראש מאשר לדבר איתך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*אני לא צברתי את כל המאסה שלי בחזרה ואני גם לא אמרתי את זה...בוא נגיד כך הגנטיקה חייכה אלי לטובה.ורק אמרתי שאתה לידי שחיף.ואין לך מה לאבד.אני נשמע רע?בסדר שיהיה.אבל אני אמיתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עריכה: לפי התמונה שלו בסמלון בצד, נראה שהוא עשה התקדמות מעולה מאז. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |