ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-04-07, 21:04   #1
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SaBaGMaN
לגביי הבירכיים זה נכון שכאשר אני מבצע את התרגיל,אני צריך לסתקל כלפיי מטה ולידאוג שהם לא יעברו את הקו של אצבעות הרגליים?
קשה לי קצת להתבטא בנושא הזה וירטואלית אבל אני מקווה שהבנת למה אני מיתכוון
אתה לא צריך להסתכל על הברכיים, ואל תדאג בקשר לקו אצבעות הרגליים. אם אתה עובד לפי הדגשים (בעיקר להשאר על העקבים ולא ליפול קדימה), אז לא תהיה עם זה בעיה. אם הברכיים לא עוברות באופן מוגזם את קו האצבעות, זה בסדר.

ציטוט:
לגביי הרמה אולמפית כן בהחלט זה התרגיל שאני מדבר עליו,יש עוד תרגיל שהם תוך כדיי הרמת המוט כלפיי מעלה הם פותחים את הרגליים לאורך
ניראה לי שבנתיים אני אתמקד על הסקוואט,איך שאומרים פרה פרה כי הרמות אולמפיות זה ניראה לי קצת יותר מורכב (אני מדבר על ביצוע נכון ולא משו מאולתר כי ראיתי כמה נערים מישתוללים עם מישקולות ועושים כביכול הרמה אולמפית מה שיכול להביא בקלות לפציעה)
כן, אלו תרגילים מורכבים ולוקח זמן ללמוד אותם. אם אתה לא בטוח בעצמך, עדיף שתוותר עליהם לבנתיים. אולם אם אתה מאוד אוהב את הענף, המוטיבציה צריכה להוביל אותך לצפות בעשרות סרטונים של מקצוענים וללמוד את התנועה כמו שצריך.
אתה צריך גם מקום מתאים לבצע את ההרמות. צריך מרווח, ורצוי שיהיה משטח שתוכל להפיל עליו את המוט (תלוי איזה תרגיל ותלוי גם במשקלי העבודה).
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-04-07, 21:16   #2
SaBaGMaN
חבר פעיל

כן, אלו תרגילים מורכבים ולוקח זמן ללמוד אותם. אם אתה לא בטוח בעצמך, עדיף שתוותר עליהם לבנתיים. אולם אם אתה מאוד אוהב את הענף, המוטיבציה צריכה להוביל אותך לצפות בעשרות סרטונים של מקצוענים וללמוד את התנועה כמו שצריך.
אתה צריך גם מקום מתאים לבצע את ההרמות. צריך מרווח, ורצוי שיהיה משטח שתוכל להפיל עליו את המוט (תלוי איזה תרגיל ותלוי גם במשקלי העבודה).[/quote]

מסכים איתך לגמריי,אם אני יפיל את המוט בבית אני מנחית אותו ישירות על הראש של השכנה מהקומה השניה,הבינינים פה דיי עתיקים לא יודע אם הם יעמדו בזה
יהיה בסדר,ב8 חודשים האלה שהתאמנתי לרוב עבדתי כנגד מישקליי גוף עם חיזוק של מישקולות,עכשיו אני רוצה לקחת הכל צעד אחד קדימה
אני אחד כזה שאם אני אוהב משהו אני ישקיע ויתן הכל לעשות אותו אז אני מאמין שעוד קצת זמן של תירגול ולמידה אני יבצע הכל פיקס,שוב פעם תודה על הטיפים!
SaBaGMaN מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה