|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() אני באופן אישי אספק ב90 קילו 10 אחוז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
antonator ומה החצי השני ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה בפורום רוצים גוף מייקל לואיס סטייל :p
גיימר, תלוי מה אתה מגדיר גוף יפה. מייקל לואיס זה גוף יפה אבל זה לא גוף מסיבי במיוחד. ורק בשביל ההבהרה, לא הייתי רוצה להיות כמו מייקל לואיס, זאת היתה דוגמא. אני אישית הייתי רוצה להיות הרבהי ותר גדול
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שמע איתי, אני לא מכיר הרבה חברה בגיל שלו שנראים ככה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם 2 הצדדים בפורום- עידוד הבן אדם למרות שאין שיפור, ייתן לו הרגשה של "אני סוס", ואילו יחס פסימי ייתן לו הרגשה רעה, אך תקפיץ מוטיבציה.
קיצור-גוף נחמד, לך למכון כבר!
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() זאת בעיה כי יש פה אנשים שלא מתאמנים/מתאמנים כמה חודשים ושמים פה תמונות שחיפיות ושואלים "איך הגוף", מה אתה מצפה שנגיד לך? מר עולם?
ילד,פה זה לא מקום שיגידו לך כמה הגוף שלך יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יש לו גוף יפה סך הכל זה עדיף מלהיות ילד שמנמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז יופי, אתה מיוחד עדיין זה די נדיר לדעתי. ולא הייתי בשאדוד כבר איזה שנה וחצי :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גל כן? אל תיעלב פשוט יש לך הרבה עבודה תירשם למכון תתחיל עליה במסה ותן תמונות רק עוד שנה התמונה הזאת יכולה להיות הליפניי שלך שיהיה המון בהצלחה! סך הכל הייתי נותן הכל בישביל להתחיל בגיל 14 עם ידע איך לפתח את הגוף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
גיימר היקר ! זה שאתה מגיב בשלילה לאלה שמרגיזים אותך, זה לא אומר שאתה צריך להגיב כמו שאתה מגיב. דבר שני, אם יש פוטנציאל ? כנראה שכן, אם לא, לא היו מתעניינים בכלל בתחום ובטח לא מגיעים לאתר הזה. ופוטנציאל יש לכל מי שרוצה מספיק, אוכל נכון ומתאמן נכון. דבר שלישי, אנחנו לא משגעים אותך ואתה בעצמך אומר שהאחוז כאן של אלה שנראים טוב, כמובן לפי דעתך, וזה בסדר גמור שיש לך דעה, אתה אומר שהאחוז הזה קטן - 10 אחוז, אבל אם כל שאר התישעים אחוז לא היו מעלים תמונות וכותבים פה, כנראה שהיית מתכתב בפורום הזה עם עצמך ועוד 2-3 אנשים. אני בטוח שהתגובות שלך באות מכוונה טובה, לדרבן את החבר'ה החדשים, שאגב, אני בינהם, אבל אפשר לעשות את זה בצורה קצת אחרת :-) עם יותר מוטיבציה ויותר פרגון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אחלה גוף....תמשיך ככה בחדר כושר שתהיה ותהיה אחד ה0!0ים!
יש לך גנטיקה מדהימה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() Ice מה הקשר?! מה אני שחיף!????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() בניגוד למטוקיזות האלה שמפרגנים ומפרגנים תקשיב לי
יש לך גוף בן :):):):) לגיל שלך יש לך אמה גדולה ומסיבית, הלוואי עליי, אתה חטוב, יש לך כתפיים ויד קדמית וחזה יפים ביותר לגיל שלך תתחיל להתאמן במכון עם תוכנית מסודרת ותפריט ואתה תגדל עוד יותר! בהצלחה אחי ![]()
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() גל
אתה בכלל לא שחיף, יש לך פשוט גוף של ילד, וזה כי אתה סה"כ בן 14 ! וזה אחלה גוף לגילך. הרבה היו רוצים גוף כמו שלך בגיל כזה.... אני למשל, דקיק לעומתך (יש תמונות) וכרגע אני עובד על פיתוח הגוף ועליה במסה. אבל אני רק מתחיל :-) יש לך עתיד חבל"ז ! רק תמשיך להתאמן וכשתוכל, לך למכון טוב מאוד שכבר בגיל כזה יש לך מודעות לעניין פיתוח הגוף. :-) בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים תודה כולם!
gamerr כל היום אתה יורד על אנשים ועל אחרים מה יש לך?! רשמתי כזה עם אני שחיף ישר אתה קופץ למה מה אתה מר עולם?! מה אתה כולך פוזה |
![]() |
![]() |