|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה". אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע. לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא. לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה. ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב. |
![]() |
![]() |