|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
באמת, בלחם הכהה הערכים הם כמעט אותו דבר...58 פחמימה לעומת 48 בלחם מלא, 5 חלבון לעומת 9 בלחם מלא...
מצטרף לשאלה ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
סיבים תזונתיים יותר חלבון פחות פחמימה gi יותר נמוך
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
מזה Gi הזה שגורם לתחושת שובע?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
פעם איזה אחד אמר לי שלחם לבן הוא תעשייתי יותרולכן לקיבה קשה לעכל אותו והשומן נשאר בגוף...משהו כזה
![]()
__________________
"Born To Stand Out" -אני פה בשביל האנשים ובשביל התשוקה לפיתוח גוף,לא בשביל מוצרים! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
Great Success!!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|