|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פשוט זוועה.
מה שאתם בעצם עושים זה לא להעלות את הרמה של הפורום אלא להוריד אותה. ה"הפרדה" הזאת תיצור מצב שבפורום של "פשוטי העם" יהיו דיוני סרק ואילו בפורום של "מכובדי העם" יהיו דיונים פרויים ותורמים. מצב זה יגרום ל"פשוטי העם" לדשדש במקום ולא לפרוץ קדימה. אני בטוח שמנהלי הפורום ובראשם גיל חושבים על טובת הכלל, אבל בצורה שכזו טובת הכלל הופכת לרעת הכלל. במקום לעזור לחלשים ולתרום להם ידע, אתם סוגרים את אלו שיכולים לתרום בחדר מבודד ששם הם יתרמו אבל לאנשים הלא נכונים. פשוט בושה לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הרוב בכלל לא רוצים ללמוד. מה שאני לא מבין, זה מי יהיה שם. למה משה וגל T זה 2 אנשים אבל יותר מזה אני לא רואה מי יהיה בVIP :laugh:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לי מגיעה הגישה כי אני איש טוב...
סתם חלאס מה זאת החנופה הזאת פסיכופת? חחח תן להם להחליט...
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני יודע שתרמת, וברור לך שמלא אנשים תרמו ומשקיעים, אבל הם לא אומרים את זה כי זה ברור שמי שמגיעה לו הכניסה, יקבל אותה..
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב..אני ביזבזתי את מחסת ה"לצאת נגד ההנהלה" שלי