|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אל תציג את זה ככה זה פשוט מקום אקסקלוסיבי שבו בצורה מסוננת יש מידע ואינפורמציה שתהווה מקור למידע ולמידה לאלו שבאמת הרוויחו את זה
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חבל שאני לא יזכה לכניסה לחדר VIP אף פעם(לא שאיכפת לי חחח),אבל הרעיון עצמו גדול !
זה באמת יכול לשפר את הרמה בפורום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא אוהב את הפיצול הזה, עכשיו כולם יתחילו להתחנף ולנסות להעלות את הרמה של הפורום, כשבעצם זה סתם יהיה צבוע ודפוק.
אני בכל מקרה מקשיע(עובדה שאני ראש מחלקת השאלות המפגרות) ומקווה להשיג גישה.. אבל לא חושב שזה יעשה טוב לכל מי שרוצה גישה לפורום... החלטה שלך, אין לי שום זכות להתערב... ועוד משהו, כבר בכמה ימים אחרונים אפשר לראות שהפורום הזה גרם לכמה אנשים להתחנף ולהיות צבועים מגעילים
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לא רוצה להביא שמות, אבל כולם יודעים על מי מדובר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא נוהג להעליל על אנשים דברים מבלי שאני יודע באמת מה קורה, לעמותך שאתה בטח מתכוון אלי (כי אמרת לי את זה במפורש) עכשיו בוא אני יסביר את עצמי למרות שאני לא צריך להוכיח לך כלום: מיתנתי את עצמי ואת התגובות שלי בזמן האחרון כי קיבלתי כמה הזהרות על הגישה שלי בפורום, והייתי או עדיין נמצא על סף השעייה, ולא בשביל לקבל מוניטין או גישה ל VIP. נ.ב אתה מכיר אותי, יש לי בעייה של חוסר טאקט, אני נוהג להגיד לאנשים מה אני חושב עליהם בפנים, לטובה או לרעה.
![]() |
![]() |