|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בסוג,בדרך כלל יש כבש,הודו,עגל ופרגיות אני אישית הולך על הפרגיות לא רק ביגלל שהבשר ביחסית לשאר הבשרים יותר רזה,אלה כי זה הכי טעים לי!
(בדרך כלל אני מעדיף את הפרגיות בשיפודים ולא מהגלגל שווארמה) לבשר הכבש יש אחוז שומן גבוהה,גם לעגל ולהודו בוא נגיד ששוארמה היא לא מקור רזה לחלבונים לספורטאי,אבל כארוחה לא על בסיס קבוע זה אחלה,וותר על הצ'יפס,מטוגנים וכל סלטיי המיונז לך על ירקות,חמוצים וקצת טחינה וקיבלת יופי של ארוחה!! ואל תידאג בקשר לחלבונים יש לא מעט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהודו יש הכי פחות שומן... פרגיות דיי מלאות שומן, למען האמת.
שווארמה זה אחלה במאסה (וגם בחיטוב, בלי הלאפה...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לפעמיים במקום חזה עוף קונה שווארמה הודו מהקצב זתאמרת על המחבת יוצא חזק =]
|
![]() |
![]() |