|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האתר הזה ממש לא מדייק וסותר את עצמו בחלק מהתרגילים. ד"א, יש כמה דברים שאני חושב שלא מלמדים בווינגייט, וזו בעיה. בסופו של דבר, קשה לקבוע מה האגוניסט הראשי בחלק מהתרגילים. כמובן שבאופן תאורטי זה פשוט, אבל במציאות זה שונה. בווינגייט קובעים את האגוניסט לפי אדם עם פרופורציות מושלמות בין שרירי הגוף רוב האנשים שאני מכיר, שלא מתאמנים או מתאמנים מתחילים, מרגישים את הידיים במתח הרבה יותר מאת הגב (אם בכלל), והיד הקדמית גם מגיעה לכשל קודם. במקרה כזה, מתח בשבילם יהיה תרגיל שהאגוניסט הראשי שלו הם שרירי היד הקדמית (לפעמים בייספס, לפעמים ברכיאליס- תלוי באדם), והלטיסימוס יהיה אגוניסט אבל משני. האגוניסט בתרגיל מורכב נקבע לפי השריר החלש ביותר, זה שמתעייף קודם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שחף מזה הקשקוש הזה שרשמת
![]() תקרא את ההרחבה של עידן. מדובר באגוניסט פר מפרק בגוף, ולא "אגונסיט ראשי שעובד הכי הרבה מכל האגוניסטים" ובקשר לשאר הדברים שרשמת, תרשה לי להציע לך לארוך את ההודעה שלך מחשד לפדיחות שתעשה לעצמך. אל תנסה להמציא את האנטומיה וקניזיולוגיה מחדש.
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה? יש כמה אגוניסטים, ויש אחד שמקבל על עצמו יותר עבודה מכולם. לא המצאתי שום דבר, פשוט אמרתי שאם החזה שלך לדוגמא ממש חזק לעומת היד אחורית, וכשאתה עושה לחיצת חזה היד אחורית מגיעה לכשל קודם, אז התרגיל עובד יותר על היד האחורית שלך ופחו על החזה. אני ממש לא סתרתי שום דבר בקנזיולוגיה ולא באנטומיה. ד"א, עוד אמרתי שאין אנשים עם פרופורציות מושלמות בכוח בין שרירי הגוף עוד לפני שהתחילו להתאמן, רן, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה ממני... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הסיבה שהיידים וגם האמות מתעייפות קודם זה בגלל שאלו שרירים קטנים, בניגוד לגב ולחזה, שגדולים יותר וחזקים הרבה יותר, (תשווה את המשקל שאתה מרים בכפיפות לבייספס למשקל שאתה לוחץ חזה, אתה יכול להשוות בינהם??) אז כאמור שרירים קטנים מתעייפים מהר (זאת הסיבה שאת העבודה בחד"כ מתחילים בתרגילים המורכבים ואז עוברים למבודדים, כי הם {הקטנים} מתעייפים מהר ואז זה יפגע בכח לעבודה המורכבת!!). אז בישביל אנשים האלה עדין הלטיסומוס יהיה האגוניסט, וזה שהבייספס שלהם מתעייף מהר לא הופך את הבייספס לאגוניסט ראשי ואת הלטיסימוס לאגוניסט מישני!! הלטיסימוס יהיה אגונסיט ראשי בגב, והבייספס יהיה אגוניסט ראשי במפרק המרפק. ציטוט:
![]() |