|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מפריע לי שסאבלימינל ההתמסחר.
גם חלק מהשירים שלו נחמדים. אבל אין מה לעשות ככה זה שלוקחים שירים קלאסיים מזמרים כמו ג'ו באדן בפרסית וקלאסי כמובן, avalenches - that boy needs therapy בריספקט מהאלבום הקודם, מליל ג'ון שאפילו את האוקיי שלו חיקו (באם סי נטו) והרשימה עוד ארוכה ופשוט מעתיקים.. שלא לדבר על כך שחצי מהשירים שלו מסומפלים משירים ישראליים (טורו - הפרח בגני, פרחים בקנה ועוד ועוד...) מי שהיה בהופעה של פיפטי זה היה ממש מצחיק. הם עשו "זוז ביצ'" על הביט של move bitch וסאבלימינל העז בכלל לשיר על הביט של break your neck של באסטה כאילו הוא בכלל יכול להתקרב לפלואו שלו ועוד בשיר הזה.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וד"א חרא של כתבה הייתה בעיתון. כמעט כל שיר שכתבו שהעתיק וכתבו את ה"מקור" זה לא היה נכון. המפגרים האלה כתבו שהוא העתיק את קלאסית ופרסי מ I just wanna love you של ג'ייזי..:cry_1: ותגידו מה שתגידו, הראפר הכי טוב במזרח כיום הוא נאס ולא יעזור כלום.. לא שזה אומר שאני הכי אוהב אותו. על טעם ועל ריח אין להתווכח. אבל גם עם עובדות אי אפשר להתווכח ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.indie911.com/index.php?cID=16345 בקשר לסאבלימנל , עכשיו אני לא סובל אותו, אבל בכל זאת פעם הוא היה באמת ראפר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד''א אני לא מבין בראפ אני מתעסק באלקטרונית חח שמתם לב שהוא מזכיר בקול שלו את אמינם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |