|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי אין לך במכון משקולות של 1.002 קילו או 5.100 , ואז אתה יכול להגיד שמציאה ידנית של RM תהיה מדוייקת,הקפיצות של המשקלים בפלטות הם די גדולות,אז המחשבון נותן לך תכיוון,אם הוא רושם לך 80 RM10 ,אחרי סט אחד תיראה שיש לך עוד שתי חזרות לתת בכיף,אז תדע שהRM שלך הוא נגיד 83 קילו..מקווה שהבנת למה אני לא יודע כל כך לנסח. Finding Your Other Maximum Weights The calculator also estimates 5, 10, and 15 rep maxes. These should only serve as starting points. There are numerous factors that contribute to your ability to achieve a given load at a particular repetition range. Those with local muscular endurance may be able to lift heavy loads for high repetitions, while others may find their 15-rep maxes are much lower than the calculator reports due to the fact that their muscles exhaust much earlier. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר, זה לא מה ששאלתי...
אני אמרתי שזה תלוי בתרגיל שאתה עושה.. לא איך בכלל הם מחשבים.. תראה, אם אני אומר להם שאני 40 קילו 10 Rm, הם מחשבים לך משקל כללי.. יכול להיות שהתכוונתי או ל40 קילו לחיצת חזה, ויכול להיות שהתכוונתי ל40 קילו קרוס אובר... וההבדל ביחס משקלים בתרגילים האלו גדול.... 5 קילו בקרוס אובר יותר קשה מ5 קילו של לחיצת חזה... הלכתי למכון, אני אגב בערב. ביי.