|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(ככל שאתה מסובב את הכף יד כלפי חוץ עם האגודלים למעלה אז הראש הקצר של הבייספס נכנס לעבודה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין שום קשר לראשים בבייספס, אולי התבלבת עם תרגילים בסגנון פריצ'ר בהם מנח המרפק שונה.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפיפות מרפקים במוט ישר למשל זה עומס על הראש הקצר של הבייספס כפיפות מרפקים במוט W באחיזה הפוכה זה עומס על הראש הארוך אני לא אומר שזה מבודד את הראשים אני רק מסביר על מה מיוצר יותר עומס , באמת באחיזה הפוכה יש גם עומס על הברכיאליס אבל גם על הראש הארוך בבייספס , יש על זה פרק שלם על אימון עם milos sarcev הזה מthe fit show בDVD שלו. נדמה לי שהפרק הזה משוחרר באינטרנט גם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
השינוי נובע מרמת מרמת העומס שקיים בכל אחיזה על שרירי כופפי המרפק. ובשבילך: סופינציה - בייספס. פרונציה - ברכיאליס. מיד פוזישן - ברכיוראדיאליס. כפיפה בסופינציה כאשר מנח המרפק שונה (פריצ'ר) - ברכיאליס (פה הראש הקצר של הבייספס נמצא במצב מקוצר מה שמעביר את העומס לברכיאליס).
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגעתי מאוחר ושיקו הקדים אותי.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראהלי שאתם מבינים יותר ממנו אבל בסדר,
יכול להיות שלא הסברתי טוב... אני עדיין יודע שאני צודק כנראה אני לא מובן עריכה : http://webcast.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fits...php?episode=32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אתה הובנת לחלוטין ואין פה שום התנגשות של דעות, קינזיולוגיה זה מדע מאוד ברור. לשים סרטון של מישהו שמתיימר לחשוף את "סודות האימון של המקצוענים" ( ![]() אתה יותר ממוזמן לפתוח ספר לימוד בעניין ולהיווכח "באמיתות" הקשקוש עליו הוא מדבר.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה מה שאתה רוצה ואיך שאתה יודע גבר אחרי הכל המטרה פה היא להיות גדול ואני משיג אותה עם הזמן עם או בלי ידע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |