|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה כל הערכה שהייתה לי אליך נפלה לריצפה לך תעזוב לגרמניה עלק מעדיף להיות ערבי והומו על פני יהודי דתי אתה בושה איך אתה קורא לעצמך יהודי אני לא יודע ואיך לא משעים אותך מהפורום גם אני לא יודע ועוד דב אף אחד לא אומר שלא תיראה ביום כיפור טלוזיה יש המון שרואים יש מספיק מקומות בפסח שמוכרים לא כשר ולחם תפסיק להביא סתם סיבות אתה ממש דוגמא למה שהתישקורת השמאלנית האנטי יהודית וכל המגמה שהשמאל הקיצוני יוצר בארץ אתה דוגמא מושלמת לכך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה הקשר להשעות מהפורום על דבר כזה תגיד לי אתה בסדר..? אני מכיר עוד הרבה אנשים (יהודים) שחושבים את מה שאני חושב...... ציטוט:
מעדיף לאכול בתחת מאשר לעשות מצווה? מי אמר שזה מצווה..? זה בולשיט..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() תחשוב מה היה קורה אם המשפחה של אבא שלך היו שומעים אותך עכשיו אצלנו במשפחה כבר ממיזמן היו חותכים אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אני נוהג לומר את מה שאני חושב בפנים..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שכל אחד יחייה את החיים שלו וזהו אם לך עושה טוב לאכול לאפה חומוס צ'יפס סלט חריף בפסח תאכל ושיהיה לך לבריאות ואם לדתיים טוב ללמוד תודה כל היום שיהיו בריאים מה שכן תחשוב טוב על מה שאמרתה שאתה מעדיף להיות מאשר "דוס"..שתידע לך אתה כולה בן 19 לך תידע יבוא לך סיבוב יום אחד אל תזלזל.. ולפי דעתי תערוך את ההודעה של ההשמצות על הדוסים אתה רוצה תשמיץ אנשים שבאמת אתה יודע שגנבו כמו כמו אריה דרעי למשל או כל גנב אחר אבל לא את כל הדתיים אל תשכח שהם יהודים בידיוק כמוך והם רוצים לחיות במדינה הזאת בשלום בידיוק כמוך בניגוד להומואים שרוצים שכל הגברים יהיו אם הגברים והנשים אם הנשים או הערבים שיהיה פה שלטון פלסטיני ואז חבל על הבריאות שלך שלי ושל עוד מלא אנשים הא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ------
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומי אמר לך מה לעשות מתי דתי בא ואמר לך בפניםם אתה תהיה דתי אתה צריך להיות דתי? ובקטע אם אמא שלך מצד אחד השכונה הזאת 100 שערים מאוד חסידית ותגובה כזאת בהחלט יכולה לקרות בגלל שהאחוז של הדתיים שם ענקי וזה ממש להכנס למדינה אחרת שם. בכל מקרה הדתי שעשה את זה,זה סתם דרעק שמחפש צארות למה בן אדם צדיק היה מפנה את הפנים הצידה ולא מסתכל ושומר על כבודו.. ד"א בלי שום קשר פעם נסענו במודיעין כמה חברה התחילו לזרוק לנו אבנים על האוטו מזה וזו לא עיר דתית בכלל יש שם דתיים אבל בקטנה..קיצור יצאנו פתחנו לאיזה 10 אנשים תפרצוף 4 אנשים זה היה מצחיק ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומעדיף להיות הומו מאשר חרדי קשה לי להאמין לזה אז אני שואל אותך שוב אתה בטוח ? וזה מצווה לפי התורה תפסיק להיות ציני ותן תכבוד לזה אפילו שאתה לא מאמין בזה עדיין תן לזה תכבוד שמגיע לו |
|
![]() |
![]() |