|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
עד תחילת שנה הבאה תיהיה מלחמה זה בטוח....
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
#3 | |
|
|
ציטוט:
ד"א.. אני לא קם בבוקר מהמיטה אם אני לא יודע מה אני עושה באותו יום וביום למחרת זה שיגעון אישי שלי. .... אני מסוגל להרוג אנשים שהורסים לי את ה-" לו"ז "![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
כה ראינו איך הצבא מתאמן רק אתמול מחבל מסוריה חדר לארץ והצליח להגיע עד לישוב זה שמוכרים לכם חרא שהצבא התחיל ישר אחרי המלחמה להתאמן כל הזמן להיות עירני אז תאמינו למה שמוכרים לכם לא שאני מפקפק באשקנזי פשוט לדברים האלו יקח הרבה הרבה זמן עד שמסקנות יוסמו אם בכלל ותרבות הכסתח והמינויים הלא מתאימים יפסיקו
![]()
|
|
|
#5 |
|
|
הודעה כפולה
|
|
|
|
#6 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אתה מעדיף להיות ערבי מוסלמי לעומת יהודי חרדי ? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
וואלה כל הערכה שהייתה לי אליך נפלה לריצפה לך תעזוב לגרמניה עלק מעדיף להיות ערבי והומו על פני יהודי דתי אתה בושה איך אתה קורא לעצמך יהודי אני לא יודע ואיך לא משעים אותך מהפורום גם אני לא יודע ועוד דב אף אחד לא אומר שלא תיראה ביום כיפור טלוזיה יש המון שרואים יש מספיק מקומות בפסח שמוכרים לא כשר ולחם תפסיק להביא סתם סיבות אתה ממש דוגמא למה שהתישקורת השמאלנית האנטי יהודית וכל המגמה שהשמאל הקיצוני יוצר בארץ אתה דוגמא מושלמת לכך |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
|
ציטוט:
מה הקשר להשעות מהפורום על דבר כזה תגיד לי אתה בסדר..? אני מכיר עוד הרבה אנשים (יהודים) שחושבים את מה שאני חושב...... ציטוט:
מעדיף לאכול בתחת מאשר לעשות מצווה? מי אמר שזה מצווה..? זה בולשיט..
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
ציטוט:
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. טאחלס אני מסכים אם מה שאמרתה נכון שזה מעצבן שיש את כל ה"דוסים" שיושבים בבית ומצפים שישלמו להם כסף בישביל לחיות אבל לא כולם ככה אצלי במשפחה יש דתיים הדוקים מאוד והם אנשים מכובדים ועובדים והם אוהבים את המדינה ואצלנו המשפט "אם אין לחם אין תורה" זה מספר 1 אבל עדיף להיות הומו מאשר דתי?תחשוב במקום לעשות מצווה 2 אתה מעדיף שיבוא אלייך גבר ויכניס לך בתחת ?חחחחחחחחחחחחח שונא יותר מהערבים?חביבי כדי לך לפקוח את העניים שלך למה אם לערבים היה היזדמנות לשחוט אותך ואותי מבלי שיקרה כלום הם היו עושים את זה בטוח..והדוסים לא. בכל אופן יש לך אזרחות בגרמניה?מה באתה לפה בכלל!??!?חחחחחחחחחח בראש שלי ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
גלעד אני שוב חוזר ואומר כמו מה שכתצבתי בהודעות אחרות יש מספיק מקומות שאפשר ליקנות בהן חמץ אף אחד לא יגיד לך שום דבר אם תיראה טלוזיה ביום כיפור אתם עושים כיאלו אנחנו חיים במדינה שיש בא כפיה דתית דיי כבר להגזמנות אתם רוצים ליראות כפיה דתית תיראו מה קורה באירן סוריה חסר מדינות כאלו מסיבבינו ? |
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
|
ציטוט:
ציטוט:
הדויייסים הורסים לנו את המדינה... לא עובדים, לא משרתים, ורק מקנים לנו איסורים ואומרים לנו מה לעשות כל היום... ואל תגידו שלא.. אני למשל, רוצה ללכת בשבת לים, אין אוטובוסים... אתם לא רוצים? אל תסעווווו!!!!! אני רוצה לקנות לחם בפסח, אתם שומרים? לא רוצים? אל תקנווווווו!!!!!! יום כיפור אני רוצה לראות טלוויזיה, אתם לא רוצים..? אל תראו אבל למה לאסור על אחרים.. נכון שזאת מדינה יהודית אבל לא צריך לקפאות על אף אחד שום דבר ובגלל זה אני שונא את הדוסים יותר מהערבים, אני מעדיף להיות ערבי ולא דוס, אפילו הומו אני מעדיף להייות... רק צרות הם מביאים בגללם אני שונא את המדינה...
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש אלפי מקומות בארץ שמוכרים חמץ תפסיקו לתת סתם סיבות שלא משקפות כלום את המיצאות |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
כן המשיח יבוא... בוא נחכה
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
ציטוט:
ואני לא מבין מה הטעם להתעמק.... זה ברור גם ככה או שתיהיה מלחמה או שלא תיהיה מלחמה |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
|
ציטוט:
הכוונה שבסוף המלחמה שמתוארת כמלחמה נוראה ומה שנקרא עקובה מדם... אומרים במדרשים שהדם יגיע לגובה פרסות של סוס... אולי אתה לא מאמין לזה אבל בדברים שנכתבו לפני 3000 שנה רשום שכשהשילטון יהפוך למושחט ואיפילו האדם החשוב יהיה פושע... תפתח מלחמה ע"י שליט פרסי שתגרום לתושבי הגליל לברוח מבתיהם ולהתיישב בשאר חלקי הארץ... רעה שתפתח מצפון ועוד הרבה דברים שאין לי זמן וכוח לפרט כי זה באמת מורכב... אתה רוצה להגיד לי שכל זה לא נשמע לך קצת מוכר??? אני מאמין שאם תתעמק קצת תגלה כמה זה נכון אקטואלי ומפחיד מהבחינה שזה מתאים להווה... לפי דעתו של הדורש המלחמה תפתח כשכל העולם כולל היהודים ילחמו כנגד הערבים והאיסלם ולאחר זמן מסויים ומקרה כלשהוא העולם כולו יסתובב כנגד עם ישראל ואז.... ד"א.... אני שמעתי את הסברה הזאת עוד כשהייתי קטן אז אי אפשר להגיד שהוא סבר כך ע"פ ההתפתחיות האחרונות... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
יאללה חברה תתחילו לחיות תחיים
עוד מעט הכל יגמר אני לא יודע מה איתכם אני הולך לזיין !!! עד היום האחרון