|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא מבין מה הקטע הזה, כאילו מה לא ידעתם שכולם שונאים את כולם,
אתם מדברים כאילו יש פה אחוות יהודים במדינה שלנו, הישראלים שלנו שונאים את הישראלים שלנו, שנאה הרבה יותר גדולה מאשר כל אידיוט בעולם, והאמריקאים שונאים אמריקאים והשחורים שונאים את השחורים והסינים את הסינים ואני שונא אותכם, למישהו אכפת ? לא, לכו תביא ביד או משהו ותירגעו קצת.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם כ"כ טיפשים שזה מוציא את כל הכיף לצחוק עלייכם! לא הבנתם שמה שהוא רשם זה בצחוק, וכולם הגיבו לו בצחוק! זאת פריצה מדעית חיובית, והוא אומר בציניות של הפוך על הפוך, בעד ישראל! (כאילו שזה דבר שמובן מאליו שהוא חיובי, ופירש אותו רע, כי זה מה שלכאורה תמיד עושים לישראל!) וכולם מגיבים: "יהודים ארורים, הוציאו את כל הכיף מבדיקה רגילה שבה דוחפים לך אצבע לתחת....." שמעו, אולי הם צודקים, טימטום צריך למגר..... מאחר שאתם יהודים והוכחתם את זה, כנראה שהיטלר צדק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי שההגדרה "טמטום" היא כללית. אתה פה המטומטם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה גאון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קוקים וקוקיות.... דיברתי על מי שלא הבין, תרגיעו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() נהדר כמה שהפוסטים האלה הורסים את האוירה החברתית בפורום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני נולדתי יהודי בן להורים יהודים בן למשפחה יהודית
ואני גאה בהיותי יהודי ומוכן למות ולא להכחיש את אמונתי ולא להיטמע בידי גויים אני נולדתי בארץ ישראל ארץ אבות אבותינו ארץ שניתנה לנו מידי הקב"ה ואני ימות בארץ הזאת ואני יקבר בארץ הזאת כל אותם אלה שמיתביישים בהיותם יהודים בעיה שלכם אבל אין יותר גאה ממני במורשת שלי ובאהבת העם שלי לא משנה ספרדי או אשכנזי מיבחנתי יהודים זה יהודים ( מלבד הבוגדים שדינם מוות ) אני אוהב את כל עם ישראל לא משנה בגלות או בארץ ישראל בושה לאלה שמיתביישים בהיותם יהודים זה רק מעיד על עצמם משהו |
![]() |
![]() |