|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה מדבר על צ'יט, אתה מתכוון ממש לחרוג מהתפריט ולהיות על מאזן קלורי חיובי בלי שום שימת לב לכמה חלבונים\פחמימות\שומנים אתה אוכל? או למשל, לאכול איזה לאפה עם שווארמה, אבל עדיין להתחשב כמה שיותר בערכים שלה, ואז לאכול פחות פחמימות באותו יום, לא לאכול שומנים באותו יום, ולהשאר במאזן קלורי שלילי? בכלל הייתי שמח לדעת עד כמה צ'יטים שהם עדיין מתחת לBMR פוגעים לך בחיטוב.
__________________
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי ציט זה מיותר מספיק לעשות העמסת פחמימות כל עשר ימים ולאכול הרבה פחמימות מורכבות באותו היום להוריד קצת שומן וחלבון וזהו זה מזעזע את הגוף מספיק ההעמסה האחרונה שעשיתי הייתה בפסח דפקתי שלושים וחמש פרכיות אורז חח קצת נסחפתי ואם כבר אתם עושים ציט אז עדיף שזה יהיה ביום העמסת פחמימות תאמינו לי שאתם בחיטוב אתם לומדים לאוהב תטונה במים ותקוטג חצי אחוז אני כבר לא זוכר מה זה פיצה או המבורגר
|
![]() |
![]() |