ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...530&sc=0&ssc=0
מחקרים לטווח קצר יחסית [2-6 שבועות] הראו שצריכה מוגברת של סוכרים פשוטים גורמת לעליה ברמות הטריגליצרידים , אך במחקרים ממושכים [3-6 חודשי] ניתן לראות שערכי הטריגליצרידים חוזרים לנורמה , ההסתגלות המטבולית פשוט דורשת זמן. אני מסתמך על Textbook of biochemistry with clinical correlations של Devlin , מהדורה 6. רפרנס למחקרים:
(1)
Eur J Clin Nutr. 1999 Apr;53 Suppl 1:S6-13.
Molecular and cellular adaptations to carbohydrate and fat intake.
(2)
Am J Clin Nutr. 2000 Feb;71(2):412-33.
Carbohydrate-induced hypertriacylglycerolemia: historical perspective and review of biological mechanisms.
|
לא קראתי את כל המאמר, רפרפתי עליו מהר, אבל אפשר לראות שזה מאמר מקצועי. תודה.
יש לך מושג מה ההכשרה של יוסי מרקוביץ? קראתי כבר כמה מאמרים שלו וכולם אם זכור לי היטב היו ברמה מאוד גבוהה.