|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא יודע אם אמרו את זה כבר אבל: כשאתה שם בפלאפון ב"טעות" תמונה שלך בלי חולצה וכשאנשים מחטטים לך בפלאפון הם נגנבים...
חחח.. קרה לי היום.. ידידה שלי לקחה לי ת'פלאפון חיטטה בתמונות וקלטה תמונה אחת .... חחח.. הפלאפון עבר אצל כל הכיתה... תוך כדי שיעור אני שומע כזה באמצע השיעור אווווההה.... |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה זה גדול קבל במונ'.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שזה ממש לא מצחיק אבל זה אמיתי תיודע שאתה באדי בילדר שאתה צופה בסרט של השואה ומעריך אחוז שומן של יהודים במחנות ההשמדה :cry_1:
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח גם אני חשבתי על האחוז שומן שלהם..ואפילו רציתי לרשום "חיטוב לא רע" |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הויכוח שלו עם סוליקו היה עלל זה שמתחת ל3% שומן לא מתים... הם חיו תקופה מסויימת על פחות מ3 אחוז שומן, ואם הם היו אוכלים טוב הם היו ממשיכים לחיות... לא בריאים אבל הם חיים... משמע שסיקס פאק צדק.