|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שותה גם בערך פעם בשבוע שבועיים
ותכללס 6 על אבסולוט אחד ועוד אתם כל אחד פה מעל ה70 קילו.. בדרך כלל אנחנו הולכים על דברים יותר זולים כמו קיגלביץ' אימפיליה אלכסנדרוב..למי יש תקציב חחח וד'א עם Xl זה לא משו לדעתי לפחות..תנסו לערבב עם תות בננה תפוזים מנגו וכאלה יוצא בן זונה.. ותגיד אחי באיזה חוף זה? גם אני קפצתי לכינרת בפסח הייתי בחוקוק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה חושב לי מספיק חצי בקבוק אפסלוד אני מסדור !! הינו בחוף גולן זה ליד דוגית היה שם את הפסטיגל קיגלביץ' אימפיליה אלכסנדרוב איכסססססס בחיים אני לא שותה את זה
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ושתיתם את זה מעורבב עם הxl? נו מה שווה בזה? תשתו רק וודקה ואחרי זה רק זאפיוונצ'יק ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה טעים וודקה וXL ביחד יא גמור
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) כי אצלנו אנחנו לא שותים עם XL אחי,זה לא דופק אותו דבר בראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פעם ב..
:):):):) דיבול הרגת אותיxd
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אבל לשתות וודקה עם XL לא בריא.. זה דופק תלב, קראתי פעם על זה מאמר שאסור לשתות משקאות אנרגיה עם וודקה ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שותה כמו פרא אדם
![]() ![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי שאלכוהול רק מאט את תהליך היווצרות השרירים (לדוגמא אם התאמנת ואז אתה שותה, אז אין אפקטיביות לאימון), אבל לא ידעתי שהוא גם מעודד פירוק שרירים!
ואני שותה רק כשהולכים למסיבה או לארועים מיוחדים (פעם בחודש ככה), אבל גם אם אני שותה, זה רק איזה 4-5 כוסות לתפוס ראש טוב, לא להשתכר. |
![]() |
![]() |