|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פוזינג טרנקס? ספידוס? חחחחחחחחחח
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא רציני, אני אומר לך על זה, האמת לפי דעתי לבודיבילדינג מקצועי אין לך מה שדרוש אל תעלב אבל אתה יכול להיות אחלה דוגמן פיטנס או משהו בסיגנון, שמע 2500 יורו לחודש זה לא צחוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יוגי, יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, אני לא כל כך מהר נוטה להאמין לכל מני דברים מהסוג הזה כי 2500 יורו לחודש זה to good to be true... בכל אופן, אני קודם כל בודק ולקוח את הזמן לפניח שאני מצתל וכו', יכול להייות שזה סתם חרטא אבל נראה מה יהיה..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() חחח ... כל כך מזויף שזה שקוף. במיוחד הקטע של הצילום בסוף.
לדעתי יקחו את התמונה במקרה הטוב וישימו אותה באתר של פדופילים ובמקרה הפחות טוב תמצא את עצמך ערום אחרי פוטושופ מחזיק נייר שכתוב עליו את כתובת האתר או משהו כזה כמו שיש עכשיו בכל מני אתרי פורנו בחורות שמחזיקות נייר שכתוב עליו "XXXX 19, from hod hasharon" ומשתנה לפי האייפי שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקשיב.... קראתי את הכל... אחיייי זה נישמע אמין אין ספק אבללל זה אינטרנט אחי.. תיזהר זה מה שיש לי להגיד לך תיזהר... יכול להיות הוא באמת רוצה.... הרי סתכל יש הרי יותר מפותחים ממך וטובים ממך שהוא יכול להציע גם להם אוליי ה 2500 יורו האלה זהה קצתת באמת לעסק הזה וזה נישמע הרבה לך.. בקיצור מה שיש לי להגיד לך זה ללכת שלב שלב להיתייעץ עוד אם אנשים.... ולדבר איתו עוד תקופה מסויימת של זמן.... למה אחי תיזכור שאתה לא יודע מי יושב מולך אי שם ב(שוודיה)
ובתאכלס.. אני לא הייתי הולך אל זה... כי כמו שכמה אנשים פה אמרו אתה יכול למצוא את עצמך במצב לא הכי נחמד.. עזוב רק מזה.. אתה לא יודע מי הבן זונה שיושב שם מולך |
![]() |
![]() |