|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה עם חזה עוף על האש זה עדיף מאשר בתנור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 941
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
* עריכה: הלכתי לסופרסנטר שוב, ומצאתי את המוצרים כניראה שבגלל פסח לא היה להם ועכשיו יש ! אבל נקודה אחת למחשבה, מי שרוצה 150-200 גרם דג זול יכול לקנות אריזות בודדות של דג אחד קפוא (מושט או אמנון) אריזה כזאת עולה 9 שקל. אם קונים שניים כאלה = 18 שקל. בניגוד למאמא עוף הזה ש400 גרם עולה 30 שקל..
__________________
"In a place there is life... there is Bodybuilding" קורס תוכניות שותפים במחיר מצחיק ! כסף באינטרנט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה בדקתי היום את המאמא עוף הזה, בקושי 14 גרם חלבון ל100 גרם...בשניצל רגיל יש 25... |
|
![]() |
![]() |