|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את החזה הודו על מחבט טפלון בלי טיפת שמן ויוצא רך ועסיסי שאני רק מחכה לפעם הבאה שאני יאכל אותו,פרגיות זה גם מעולה אומנם טיפה יותר אחוזי שומן אבל הטעם שווה את זה,בלי קשר אני תמיד ממליץ לא ליסמוך על הטיפול של הקצב ולהמשיך להוריד את השומן הניראה לעין מהבשר אתם יכולים לחסוך המון..
וקצת קטשופ לא קריטי כל עוד זה ניכנס לספירה של הפחממות שלך,יש גם כל מיניי רטבים דלים בקלוריות תיבדוק אותם,מוספים המון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני אישית עצלן וגם אני בחיטוב ואן לי כוח לבשולים וכאלה אז אני פשוט קונה חזה עוף או שישליק עוף של מאמא עוף מחמם במיקרו וסוגר עניין הנתונים של המוצר מצוינים לחיטוב שלוש אחוז שומן ומשו בסביבות השלושים גרם חלבון למאה גרם
|
![]() |
![]() |