ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-04-07, 22:20   #11
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
דיזל אחי אתה בחור טוב אבל אתה טועה.
אם אתה לא עובר גיבוש חובלים יש לך את האופציות הבאות:
1. ראיון צנחנים (שממנו יכולים לקחת אותך למגלן - או שתעשה גיבוש יחטיו"ת)
2. גיבושי המשך - שלדג, 669, צוללות.
אתה מוזמן לברר במדור סיירות.
עוקץ זה רק דרך כפיר.
מי שמצטרף ללוט"ר מההתחלה הוא רק הופך למדריך לוט"ר אם אני לא טועה, ויש כאלו שהם נפילי יחידות עילית שמצטרפים ליחידה ומשתתפים במבצעים.
אני לא יודע ואני גם לא אמרתי מה קורה אם הבחורים הטובים שלא עוברים את הגיבוש.אני דיברתי על אלה שנפלו באמצע מסלול של חובלים.וזה שני דברים שונים לגמרה.
אני חוזר ואומר שוב את הדברים שאמרתי פה זה בדוק 100% ואני לא אמרתי את זה כי שמעתי את זה מאיזה חבר.אני האיתי בחטיבה 900 ועשיתי את הגיבוש ועברתי אותו. ואני האיתי אם כל החברה שנפלו מחובלים והם קיבלו עוקץ/לווטר לפי הפחירה שלהם בלי גיבוש.את הטירונות הם עשו יחד איתנו אם החברה של הגדודים. אחרי הטירונות הם עפים ליחידות שלהם עוקץ/לווטר. עוקץ זה לא רק דרך חטיבת כפיר.
ואתה צודק מי שהולך ללוטר הוא מדריך (מורה שמלמד).במילים אחרות תומך לחימה אבל הם עוברים החשרה 08 חבל על הזמן הם לומדים הרבה דברים אבל הם לא לוחמים.הם רק נחשבים "ללוחמים"
*במדור סיירות אומרים לך את מה שאומרים להם להגיד.מין הסתם הם לא יגלו לך איך אפשר להגיע לעוקץ.אף אחד לא יגיד לך שם לך תיהיה בחובלים אחרי זה טיפול משם ותגיע לעוקץ.אומרים לך רק את מה שהם רוצים שתידע.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט