|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דובי . בוסם או משו !! הכי טוב להכין בעצמך
אוו פשוט אבקת חלבון של אופטימום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אחי הקטע עם המראה וזה זה אדיר וואי אני באמת אעשה אתזה לחברה שלי ביומולדת בקיץ:] תודה!!@#
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון אני מבין למה יש לך יד גדולה..
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סט חזייה וחוטיני
גם אתה צריך להנות מהמתנה ..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה לה מתנות לפי האותיות של השם שלה
נגיד קוראים לה טל אז אתה קונה משו שמתחיל באות ט' ועוד משו שמתחיל באות ל' אבל אל תקנה דברים בשתי שקל תשקיע. =] בהצלחה גבר.. אם אתה צריך עוד רעיונות תגיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אפשר למצוא דברים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לקנות לה מטף כיבוי אש לחדר, אקדח גז מדמיע, חליל, סכין יפני, אקדח סיכות, חרב סמוראים, טלכרט, טלפון ציבורי, מקדחה, פטיש, מברג, כרטיסית נוער, כרטיסיית פנסיונר, מטהר אוויר, חולצה של קופת חולים כללית, חצוצרה, עט שלא כותב, סרגל עקום, תנור אפייה, תמונה ממוסגרת של עמיר פרץ, אגוז קוקוס, ספוג, אבקת חלבון, חריף, חמוצים, פסטרמה, עוף בגריל, עץ אשוח, מספריים, גלגל רזרבי (תמיד טוב שיהיה), מגה דרייב, הדבר הזה ששמים במקום ה-5 שקל בעגלות סופר, מזרק, מסיכת אב"כ, שעון קוקיה, ספריי שלג וכו'...
זה מה שעלה לי לראש כרגע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15 וקצת למי ששאל..ספא חחחח בינתיים אהבתי תקטע עם המראה..הכי טוב אני יקנה לה איזה גיינר...תודה לכולם אם יש עוד רעיונות יפים בכיףף..אהבתי גם תקטע עם השם..קוראים לה ספיר ככה שזה קצת בעיה אתה יודע אחרי הכל אני לא רוצה להגזים עם המתנה אנחנו לא חברים הרבה זמן וגם אני לא רוצה להביא לה דברים מסריחייםם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה לה מצפן
זה הדבר עכשיו חחחחחחחח סתם תעשה לה את מה שההוא עם המראה הציע, רעיון מקורי ביותר... צריך לחשוב על עוד כאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תדפוק ממישהו פלאפון ואתה מסודר..!
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קנה לה כלוב לסקוואט
חחח סתם הייתי חייב לדחוף את זה.. אממ לא אמרת לנו - כמה זמן אתם ביחד?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Daniel-Barak]קנה לה כלוב לסקוואט
quote] דניאל קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני קניתי לחברה שלי בחודש הראשון עגילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() זיוקס, אפשר הסבר?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בשבת אנחנו חודש..ככה שאני לא רוצה להסחףף
אבל אני אוהב אותה בטירוףף...ככה שצריך להשקייע ובדודד שלי אתם סטלנים פה אחד אחד איזה רעיונות חחחחח |
![]() |
![]() |