![]() |
מתנה לחברה
למישהו יש רעיון למשהו נחמד כככה? אני לא מצליח לחשוב על כלום...
היא בת 15.. |
קנה לה קופסא מלאה בממתקים ותרשום לה על הקופסא פתק "בתחתית הקופסא נמצא הדבר הכי יפה בעולם" ובתחתית תדביק מראה ואז כשהיא תוציא את כל הממתקים היא תראה את עצמה..
או שפשוט תקנה לה קופסת חומוס.. |
ציטוט:
עוד רעיונות כאללה יעזרוו! |
תכשיטים...
|
דובי על לב וכתוב Ilove You , שרשרת אם השם שלה או לב ,תזמין אותה לסרט , פרחים,בושם,
חח לא יודע אני לא טוב במתנות.. בהצלחה! |
אנטון וסטס תודה אבל זה לא מקורי וזה גם לא מיוחד זה סתם מתנה בסה"כ, לסרט כבר הלכנו זה לא משהו מיוחד..בשמים לא חסר לה וגם לא תכשיטים. תודה בכל מקרה. אם למישהו יש עוד רעיונות יפים אני ישמח
|
רשימה קטנה:
תכשיטים המון פרחים (זר אחד זה קצת עלוב) דב או לב צעצוע גדול מאד (אם אי אפשר גדול מאד אז גדול) שכתוב עליהם משהו נחמד הקטע עם המראה קצת קשה מדי לביצוע מושלם... דיסק סוודר קשמיר אם יהיו לי עוד רעיונות - אדאג להציג אותם. |
הרעיון עם המראה רק שבסוף יהיה כתוב ,
"יש לך תחרות" או "אני מקווה בעזרת השם שעכשיו לא <תאריך מסויים" עם שובר לאיזה חדר כושר. שיטה נחמדה לזרוק אותה , טוב בכל אופן אהבתי את הרעיון של הקופסה והמראה. |
או שאפשר להכין משהו בעצמך...
|
דובי . בוסם או משו !! הכי טוב להכין בעצמך
אוו פשוט אבקת חלבון של אופטימום ! |
ציטוט:
שכל פעם שהיא מחרבנת ומסריח היא תשים את המטהר אוויר ותזכר בך! ;) סתם קיצר.. קנה לה ערכת טיפוח,תזמין אותה למסאז',זר פרחים(פלצני מדי אה?),סלסלה עם המון שוקולדיםם ומכתב בצד. אני הייתי מזמין לאיזה מסז' טוב בספא איפה שהוא..יש מסז' זוגי..ששניכם תיהיו בו. בהצלחה.. אגב בן כמה אתה? |
תקנה לה מתנות לפי האותיות של השם שלה
נגיד קוראים לה טל אז אתה קונה משו שמתחיל באות ט' ועוד משו שמתחיל באות ל' אבל אל תקנה דברים בשתי שקל תשקיע. =] בהצלחה גבר.. אם אתה צריך עוד רעיונות תגיד. |
ואי אחי הקטע עם המראה וזה זה אדיר וואי אני באמת אעשה אתזה לחברה שלי ביומולדת בקיץ:] תודה!!@#
|
אתה יכול לקנות לה מטף כיבוי אש לחדר, אקדח גז מדמיע, חליל, סכין יפני, אקדח סיכות, חרב סמוראים, טלכרט, טלפון ציבורי, מקדחה, פטיש, מברג, כרטיסית נוער, כרטיסיית פנסיונר, מטהר אוויר, חולצה של קופת חולים כללית, חצוצרה, עט שלא כותב, סרגל עקום, תנור אפייה, תמונה ממוסגרת של עמיר פרץ, אגוז קוקוס, ספוג, אבקת חלבון, חריף, חמוצים, פסטרמה, עוף בגריל, עץ אשוח, מספריים, גלגל רזרבי (תמיד טוב שיהיה), מגה דרייב, הדבר הזה ששמים במקום ה-5 שקל בעגלות סופר, מזרק, מסיכת אב"כ, שעון קוקיה, ספריי שלג וכו'...
זה מה שעלה לי לראש כרגע... |
אני בן 15 וקצת למי ששאל..ספא חחחח בינתיים אהבתי תקטע עם המראה..הכי טוב אני יקנה לה איזה גיינר...תודה לכולם אם יש עוד רעיונות יפים בכיףף..אהבתי גם תקטע עם השם..קוראים לה ספיר ככה שזה קצת בעיה אתה יודע אחרי הכל אני לא רוצה להגזים עם המתנה אנחנו לא חברים הרבה זמן וגם אני לא רוצה להביא לה דברים מסריחייםם...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקנה לה מצפן
זה הדבר עכשיו חחחחחחחח סתם תעשה לה את מה שההוא עם המראה הציע, רעיון מקורי ביותר... צריך לחשוב על עוד כאלה. |
תדפוק ממישהו פלאפון ואתה מסודר..!
|
ציטוט:
בקשר לקופסאת שוקולדים עם המראה זה יפה אבל זה די נדוש. כמה זמן אתם ביחד? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ