|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז בעצם זה משתנה מאחד לאחד...
ניגרי, כמה זמן לפני תחרות אתה נכנס לחיטוב ומתי אתה מתחיל העמסת פחמימות..?
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() פעם אחרונה הספיקו לי 3 חודשים, העמסה התחלתי 4 ימים לפני, אבל הגוף לא קלט כלום בגלל כל תופעות הלוואי מהמשתנים שגרמו לאינספור הקאות, וגם לזה שביומיים האחרונים לא הצלחתי לאכול אפילו רבע מהכמות שנקבעה לי.
לפני מר צפון יצאתי חודשיים וחצי, עשיתי העמסה 3 ימים, נראיתי מעולה והרגשתי מעולה על הבמה. אני חושב שזה משתנה, ובכל אופן עובד הדוק עם גיל, עד שנה הבאה, אלוהים גדול. למשל האדמור, בשייפ שלו היום, לא צריך יותר מחודשיים חיטוב, וגם זה בלחץ. אני לא אקח יותר משתנים לעולם, יש שיטות טבעיות להתייבש, גם אלי האנה פסל את השימוש בחומר המזויין הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() מסתבר שגם אתה לוקח לעצמך תקופה של בסביבות הארבעה חודשים להתחלת החיטוב..
אני חשבתי שזה קצת מאוחר מדיי, גם בגלל שדי בול נמצא על אחוז שומן לא נמוח יחסית... מעניין מתי החברה מהאולימפיה מתחילים את החיטוב שלהם..
![]() |
![]() |
#4 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
שוב אחי, זה תלוי בחילוף חומרים וזה תלוי באחוז השומן שהגעת אליו. ממה שאני יודע, רובם מתכוננים בין 12 ל 16 שבועות לפני. יש את העניין של כמה מהר אתה יורד, אדם צריך להיות מודע לגוף שלו. אני, בשנה שעברה העפתי 7 קילו בחודש הראשון לחיטוב! אני יורד בטיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שמע 7 קילו בחודש אחד זה לא צחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אין דרך מדעית לבדוק את זה, אבל נראה לי ששמרתי על עיקר המאסה.
פשוט בהתחלה יורדים מהר מאוד, לפחות אני, זו גם הפעם הראשונה שעשיתי אירובי אז הייתה לי תגובה חזקה. והיה לי הרבה שומן להעיף, ככה ש 7 קילו זה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה כל השנה אתה לא עושה אירובי? אני חושב שאירובי חשוב מאוד הוא גם עוזר נורא באנארובי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
שאלה לי אליך אם בא לך תענה לי במייל הייבוש שלי השנה היה מסריח, אמנם כל ההכנה והשייפ שלי בתחרות גם היו מסריחים, אבל ציפיתי ליותר. אשמח אם תספר לי על תהליך הייבוש שלך, למרות שגיל גם ככה יגיד לי בדיוק מה לעשות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() השנה אני לא אתחרה.
בכוונתי להיות האוהד מספר 1 של האדמור, להכין אותו לתחרות ולתמוך בו ביום הזה. ב 2008 אני אהייה על הבמה, ולך יהיה קשה לזהות אותי... וזאת הבטחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שנתראה גם השנה, אני אהיה בקהל, וגם "באק סטיי'ג" בתור המאמן של האדמור, אשמח מאוד לפגוש את כולם. פראייר וליצן מי שלא יגיע לתחרות הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |