|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע גבר גם אני היתי פעם שמן
ואלה ירדתי במישקל וזה אחרי כמה זמן הבנתי בלי תזונה נכונה אין לי מה לעשות במכון כושר והבנתי את זה רק אחרי שנה התחלתי לאכול עכשו אני עומד על 20 אחוז שומן אחיי ואני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ממה שהרגשתי שהיתי על 13 אחוז וואלה יורד עכשו לחיטוב יהיה בסדר!!!1 אז אל תיתרגש כולכך מלהשמין אין מה לעשות אחי תבין אם תשמין תיתחזק לא נימאס לך להיות שחיף ????????? איכס טיפה מסה וטיפה שומן בהתחלה יעשו לך את העבודה אין דרך אחרת
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני ושריר בתחת באותו סיפור בערך... גם אני הייתי פעם שמן ואוכל שטויות שאתה לא יודע מאיפה זה בא.. אחכ הרזתי קצת התחלתי להתאמן התזונה גם באה אח"כ ושתבין עד היום יש לי עדיין את הג'וק הפסיכולוגי הזה של ההשמנה.. אם אני לא מפספס אימון כמה ימים ככה בגלל שלא יוצא לי ישר אני מרגיש את זה פסיכולוגית עלי וגם אם אני אוכל כמה שטויות לא במקום זה בעיה קצת אבל בזמן האחרון קראתי פה מלא עכשיו בעזרת השם אני נכנס למאסה לעלות קצת.. ועד היום אין לי מושג איך הגוף שלי יקבל כל דבר לא במקום שאני יאכל או אם אני יאכל שטויות תקופה רצוף.. (הכוונה איך החילוף חומרים שלי השתנה מאז וכו'....) אבל מתישהו נצטרך לבדוק את זה
|
![]() |
![]() |