|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד לפני שנה ומשהו שאתה הייתי עושה סטים בבית של חזה קידמית כתפיים וגב ביחד אני הייתי עובד במכון עם סקואט של 100 קילו לחיצת חזה של 80 קילו הייתי אוכל כול 3 שעות וחשבתי שאני מלך העולם ונחש מה? הגעתי לגיל והוא סידר אותי מכף רגל ועד ראש כמה שטויות ההיתי עושה תזמון של ארוחות ושל כדורים שונים ממש לא היו במקום תוכנית אימונים גרוע הייתי אוכל 4 פרוסות גבינה צהובה ביום לא ידעתי מזה פסטרמה באותם תקופות או ביצים ונחש מה כבר קרוב לשנה שלא ראיתי גבינה צהובה ועל פסטרמה אני חי משהו כמו 150 גרם ליום קיצר כמה שאתה חושב שאתה מבין וכמה שאתה חושב שאתה הכי חכם תלך לגיל ותראה איך הוא משאיר אותך עם המכנסיים למטה . ושורה תחתונה לכולם לכו ,רוצו לגיל כי מיום ליום הבן אדם ניהיה רק יותר ויותר עמוס כמו שניגרי אמר יותר קר להשיג בטלפון את נשיא ארצות הברית מאשר את גיל אבל הוא בן אדם 10!!
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני עדיין בדיעה שלי והיא מופנת ומכוונת רק אליי, לא אל אף אחד אחר.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם הוא חידש לך הרבה דברים שלא מופיאים על דפי הפורום תירשום מה הם בבקשה.(מסכרן לדעת).. ואם הוא לא חידש לך כלום,אז יכלת לישעול בפורום הזה ובעוד פורמים את השאלות שאתה צריח והאית מקבל על זה תשובה. |
|
![]() |
![]() |