|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
הושעה
|
![]() אם אני לא טועה, הם שומשו בעיקר למטרות מודיעין...
![]() |
#162 |
הושעה
|
![]() לפי ההיגיון זה גם כלי די מתאים למשימות מודיעין.
![]() |
#163 |
מנהל ראשי
|
![]() לא ממש..
התשובה היא פשוטה מאוד. BLITZKRIEG, "מתקפת בזק" ,סגנון הלחימה שבעזרתו הנאצים כבשו את אירופה, זה כלל הפצצות אדירות מהאוויר עם תנועה קרקעית סופר מהירה, שבין היתר עשתה שימוש באופונעי קרב האלו לפשיטה מהירה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
מנהל ראשי
|
![]() אפשר להמשיך את החידון עם ציטוטים של המנהיגים הגדולים במלחמת העולם השניה! זה צריך להיות מעניין מאוד, יש המון ציטוטים אהובים עלי מהמלחמה הזאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מגניב !! ..השאלות שלך קשות לזה אין מספיק תגובות אחרי ההודעות שלך חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
מנהל ראשי
|
![]() כי אני מחפש שאלות שאי אפשר לעשות עליהן חיפוש בגוגל.
שצריך לחשוב בשביל זה. זה לא חוכמה לשים שאלה שאפשר לעשות עליה חיפוש בגוגל ותוך דקה למצוא תשובה בWIKIPIDIA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צודק !! ואני כבר מחכה לתושבה פה שעות חח! כי זה פשוט מעניין אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אבל בכל מקרה, הנה הציטוט שלי (קל מאד, בשביל ההתחלה): "המטרה של המלחמה זה לא למות בעד מולדתך, אלא לגרום לאויב למות בעד שלו."
![]() |
![]() |
#169 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Banned
|
![]() גנרל ג'ורג פטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
מנהל ראשי
|
![]() גם לפי דעתי פאטון! רק הוא מסוגל להגיד כזה דבר
![]() אגב ראיתם את הסרט פאטון??? הוא ישן אבל ממש ממש ממש טוב!!! חובה לחובבי מלחמה/מלחמת העולם השניה! ברצינות... http://www.imdb.com/title/tt0066206/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Banned
|
![]() לגבי הסרטים הכי אהבתי את הפסנתרן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Banned
|
![]() אבל עדיין אתה חייב להודות שזה אחד הסרטים הטובים ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אבל יש סרטים באמת ליום השואה בכתה ו' כמו "החיים יפים" או "האי ברחוב הציפורים"... שפעם חשבתי שהם סרטים טובים. החיים יפים זה פשוט זבל!
![]() |
![]() |
#177 |
חבר פעיל
|
![]() החיים היפים ממש לא סרט זבל, ואני ממש סולד מסרטי שואה. הוא סרט שנותן מעין ביטוי לקומדיה בשואה, כמה שאפשר.
חוץ מזה, קטע מעניין אפילו שהוא קשור לשואה, מי יודע פה איך חשבו על השמדה בגז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#179 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ה-SS התחיל להתנסות בהמתות חסד עם גז CO שנפלט ממנועים,בעלי פיגור שכלי(תוכנית אותנסיה T4) הומתו בצורה הזאת עד שהגיע מצב של חוסר הסכמה בעם לתוכנית והיא הופסקה. בקשר להשמדה היו כמה סיבות לגבי מעבר מיריות לתוך בורות לגז. 1-שיעור ההתאבדות בקרב חיילי פלוגות החיסול היה אדיר, הם נכנסו ללחץ נפשי דכאונות וטרואמה. סך הכל זה לא כל כך פשוט לבצע כזה דבר על בסיס יומי שמדובר במאות אלפי בני אדם. הם היו שותים המון לפני פעילות מסוג זה אבל עדיין זה לא עזר. התפנית החלה שהימלר(ראש ה-SS) ביקר פעם אחת בהשמדה מסוג זה והוא פשוט התעלף במקום מהמראות שראה,ונעשה חולה לתקופה קצרה. הוא הבין שהחיילים שלו לא יוכלו לבצע את המשימה הזאת לאורך זמן והבין שצריכה להיות דרך להשמדה שתהיה נוחה יותר מבחינה נפשית ושלא יהיה קשר ישיר בין החיילים למעשה זוועות אלה, לכן תא גזים סגור נמצא כפתרון מצויין לעניין הזה. אגב ההשמדה שהתרחשה בהתחלה עם חיבור צינור מפלט לתא של משאית הופסק בדיוק מהסיבה הזאת,לקח הרבה זמן למות והצרחות של האנשים וגם הקרבה של החיילים לארוע הביאו לכשלון של העניין. תאי הגזים היו גם יעילים וגם הורידו מהחיילים לחץ אדיר, לא היה להם קשר כמעט לארוע והם לא היו צריכים להיות נוכחים להשמדה. במילא מי שפינה את הגופות והפעיל את התאים היו פולנים סלאבים אחרים ויהודים. 2-סיבה נוספת זה כמובן העלות של התחמושת שהיתה צריכה להיות משומשת למלחמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
מנהל ראשי
|
![]() יש סרט טוב על העניין שראיתי לא מזמן, AMEN אני ממליץ.
זה מראה את היחס של הכנסייה הקתולית לעניין ואת ההתגלגלות של האירועים מההתחלה של התנסות עם הציקלון B. בסרט הבחור שפיתח את הציקלון B למטרות של טיהור מים לחיילים מועבר ל-SS ונחרד מהשימוש בציקלון להמתה, הוא מנסה ליצור קשר עם הכנסיה ויוצר קשר עם כומר מהותיקן..ומשם העניינים מתגלגלים. ![]() |
![]() |
![]() |