|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
המראה של השריר זה סך הכל הרמת חיטוב שמגיעים אליה והמאסה שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אין ממש הסבר מדוייק...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ![]() ![]() מה היקף היד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שריר מבוגר=אטרופיה. זה שלכל אחד השריר ניראה שונה זה הגנטיקה, זה לא קשור לשריר מבוגר שריר צעיר או שריר בגן חובה ![]() המשתנים שהוא יכול לשחק בהם הם רק להוסיף מאסת שריר/להוריד אחוזי שומן-נוזלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אה.. וכן יש כזה דבר.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עד אז, אין כזה דבר, מיתוס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
שריר יותר בוגר, שקיים יותר זמן.. יש לו מראה אחר מאשר שריר טרי וצעיר גם אם שניהם על אותו אחוז שומן... יש הבדל אח שלי.. עריכה: עזוב אני לא יודע איך להסביר את זה יצא מטמטם המשפט שלי, בוא נעזוב את זה..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר שטויות ואתה יודע את זה אז בקשה חלאס לטובת הרמה של הפורום הזה
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר. ![]() הנה עוד אחת: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אווו יפה מאוד אחי.
מסה מרשימה יש לך,המון מסה ברגליים וידיים,יאללה חטב וזהר לא לאבד הרבה שריר. ד.א אתה מזכיר לי את קאנאבארו בתמונה הזאת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ההפך הוא הנכון, עם הגיל אחרי שהגעת לפיק בערך בגיל 20 יש ירידה קטנה כל שנה. הרמת טסטוסטרון לא עולה לך פתאום שאתה מגיע לגיל 30,היא רק יורדת. ההבדל היחידי בין גבר בן 20 לגבר בן 30 זה שההוא בן 30 הצליח לצבור הרבה יותר מאסת שריר ולפתח את הגוף שלו בכל השנים האלו. אבל שוב זה קריטריון של עוד מאסה/פחות מאסה. בקשר "לעיצוב/פיסול" או כל השטויות האחרות שאנשים רושמים כאן, לא קיים כזה דבר. 2 הדברים היחידים שאתה יכול לשחק איתם זה 1-להוסיף עוד מאסת שריר(כמות/נפח/היפרטרופיה) 2-לשחק עם "העיצוב/פיסול/חיטוב" כמו שאתם קוראים לו,שזה להוריד אחוזי שומן/להוריד נוזלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לשריר יש צורה מסויימת שהוא מקבל רק עם השנים.. דוגמא ברורה: ישנם שני בני אדם, שניהם בני אותו הגיל, נמצאים בדיוק על אותו האחוז שומן, אותו המשקל, הגובה, המסת שריר והגנים שלהם זהים. לאחד יש 10 שנים וותק באימונים ולשני 5. שניהם באותו הגודל על אותו אחוז שומן עם אותה המאסת שריר כמו שציינתי. מפה תבין לבד, מה שבטוח שכל אחד יראה בהתאם לזמן שהוא מתאמן (שריר וותיק יותר, בוגר יותר [ואני לא מתכוון לשריר בן 40 :glare:] יראה אחרת מאשר שריר צעיר יותר) איך אתה לא יודע את זה, כשהאולימפיה של 2000-2001 שודרה הפרשן אמר על רוני עד כמה שהשרירים שלו בוגרים, יש דברים שאתה לומד להבין עם ההגיון לא צריך מאמרים בשביל זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול בהודעה הזאת, אם אתה עדיין לא מבין אז בעייה שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
קודם כל נכון נכשלת בחיבור בבגרות?? דבר שני אתה המצאת כרגע מיתוס חדש מזל טוב! |
|
![]() |
![]() |