|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כל עניין הכשרות הזה זה מסחרה אחת גדולה, אנשים שמשחקים אותה צדיקים והם בדיוק ההפך! שתדעו לכם שלפי הספר הקדוש והחשוב שלהם, כל הפעולות האלו שנעשות על מנת לשמור על חוקי ומצוות האל (שדרך אגב לא כתוב בשום מקום ותקנו אותי אם אני טועה , שאסור לאכול חמץ, בדיוק כמו שלא כתוב שאסור בשר וחלב, ושאסור לסוע בשבת) אמורות להתבצע בחינם! ללא תמורה! התמורה של אנשים אלו אמורה לבוא בשלב מאוחר יותר כביכול לאחר שימותו. מים כשרים! קולה כשרה! מזה הזין הזה? איך נוזל חוץ מאלכוהול יכול להיות לא כשר לפסח!? איבר מין זכרי! זה כל מה שיש לי להגיד! וזה אחרי שבפיצריה שאני עובד ניקינו 7.5 שעות רצוף ניקיון חמץ עם איזה משגיח ***** שעומד שם ולא יודע מה.. כל מי שמכיר מישהו שמחזיק מסעדה / עסק שמוכר אוכל שישאל אותו קצת על ההליכים שצריך בשביל להשיג תעודת כשרות / תעודת כשרות לפסח (שונה!) הכל מסחרה!!!!!!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא שהאבקה מכילה מוצר לא כשר. בתורה דווקא כן כתוב שאסור לאכול חמץ ושאסור לאכול בשר וחלב, בשר לנסיעה בשבת - לא ייתכן שיפשרטו כל פעולה ופעולה שקיימת, רשמו בגדול שאסור לבצע שום מלאכה בשבת( לא שאני שומר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ולדעתי אם אין בזה משהו שבמפורש לא כשר ורק לא נתנו לזה תעודה , אין סיבה להמנע מזה. כי במקרה אחר זה יכל להיות כשר...
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא קראתי אפילו את התגובות שלכם, ת'מעייפים.
לסכם את זה.... א. חלב נוכרי. ב. בשביל כשרות צריך הכשר רבני..... יש אבקות שאולי הן כשרות, אבל אין גורם שמאשר את זה. ג. יכול להיות שעל אותו הקו של אבקת החלבון מייצרים גם דברים אחרים, לא כשרים... ד. הוא רשם ג'לי - ג'לטין, יכול (והמון פעמים גם קורה) להיות מיוצר מעצמות/מח עצמות של חיות לא כשרות. ה. את אבקת החלבון של Egropharm, שהוא איסלוט מתוסף בפלזמה. פלזמה זה, למי שלא יודע, (לפחות מה שהם שמים וקוראים לו פלזמה) דם מיובש בספריי (בתירגום חופשי) מלא בכדוריות לבנות... דם, לא במיוחד מותר לאכול, לא כן שכן של חיה לא כשרה, לא כל שכן גם אם זאת חיה כשרה - שלא נשחטה כהלכה. ויש עוד עשרות סיבות. |
![]() |
![]() |