Kagemusha, אתה מתעלם לגמרי מהתגובה שלי. אז שני אנשים אמרו לך, אז מה? הם הוכיחו לך את המילים שלהם, הסתמכו על איזשהו מחקר (אני כבר לא מדבר על אמינות המחקר)? Krazy-Hawk, כמו שאמרו לך פה, גם קמח זו אבקה, אז אולי כל המאפיות שמוכרות לך לחמניות טריות מהתנור דוחפות לך חומרים מזיקים לקמח בלי ידיעתך? זה יותר סביר משום שהלחם שלהם לא עובר בדיקה כמו אבקות החלבון שמקבלות אישור מהFDA, כך שמה שרשום על האריזה, זה מה שיש בפנים.
אתה מדבר על מזון טבעי ומזון מעובד, קוטג' לא נראה לך מעובד? גבינה צהובה? שני אלה מעובדים כמו אבקת חלבון רגילה. שים את המוצרים האלה בצד לרגע, מה עם חלב? כי אני לא זוכר את הפעם האחרונה שראיתי פרת 1%, פרת 0%, פרת 5%, פרת 2% ועוד. vbmenu_register("postmenu_268220", true);
|