|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 1. איך הסקת שזה לא יהיה רווחי לחברה אם הכל יהיה 100%?
2. איך אתה יכול לדעת שבקוטג' יש 10 גרם חלבון ל100 גרם אבל אתה לא יכול לדעת כמה גרם חלבון יש ב100 גרם אבקה? אולי תנובה דוחפת דברים זולים כדי שיצא לה רווחי? 3. המחיר ממש לא מופקע פר גרם של חלבון , במיוחד בחו"ל. |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. תסכים איתי שלאבקה הרבה יותר קל לדחוף דברים מאשר לקוטג' של תנובה. בכל מקרה אתה צודק לכל דבר בימנו דוחפים היום תוספות זבל מהצד בשביל מקסימום רווח, לדוגמא: פסטרמה דוחפים לשם סויה, שניצלים עינעל דינק של חזה עוף גם לשם דוחפים לך סויה. ככה שתהיה בטוח שלתוך האבקה שופכים דברים זולים בהרבה יותר קלות. 3. בארץ המחיר כן מופקע מאוד. מי שמזמין מחול כמויות גדולות וואלה כן זה משתלם.
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
"לבד שהביצים שהם מיבשים וטוחנים לאבקה הם ממש ממש לא באיכות של ביצים טריות שאתה קונה במכולת" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
2. לא , זה לא יותר קל. 3. תחשב כמה עולה לך חלבון מקוטג' וכמה חלבון מאבקה ותראה שזה לא מופקע. אתה פשוט חי באיזה שהוא מיתוס הזוי שאבקות=רע. גם קמח זה אבקה ואני בטוח שלא נראה לך שדחפו לשם דברים - איך יכול להיות שיצרן קמח ירוויח מלמכור שקית של קילו ב2 שקל?! אתה מבין שזאת טענה מטומטמת , אני מקווה. יש פיקוח על המוצרים , אי אפשר למכור תוספי מזון בלי שהם יעברו בקרה. אי אפשר לדחוף מה שבא לך ואחרי זה לכתוב על האריזה דבר אחר. יש לכל חברה בדיקות מעבדה שמאשרות שהמוצר שלה תואם את מה שכתוב על האריזה. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא חסר אבקות מחלבון ביצה. בכל מקרה זה לא משנה כרגע. 2. כן זה יותר קל תחשוב על זה תבין שאני צודק. 3. אני לא חי בשום מיתוס, ואמרתי כברר שאני בעצמי משתמש באבקות ואני לא אומר שזה רע. אני פשוט אומר שעדיף לאכול מזון כמה שיותר קרוב לטבע. ירקות ופירות, דגנים מלאים, ביצים, בשר כמה שפחות מעובד; חזה עוף טרי, כתף בקר טרי= לא מעובד... פסטרמה, מאמה עוף = מעובד.