|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אין מה לעשות, השריר צריך חלבון בשביל לגדול, ככה עובד הגוף שלך.
אבקות זה סתם חרטא - אם אתה לא יודע לנצל אותם כמו שצריך. אבקה לוקחים רק כתוספת, כאקסטרא, לתפריט מסודר שיש בו מספיק חלבון ממזון טבעי. אבקה קונים בשביל להשתמש בה בזמנים מכריעים (בוקר, אחרי אימון), אבל תפריט מסודר ושלם זה מה שיקבע את ההתקדמות שלך (והאימונים + שינה כמובן). אבקת חלבון יותר משתלמת מבחינת יחס חלבון:עלות, מכל מוצר אחר שתקנה, בדוק. אל תחשוב שזה חרטא, אם אין לך התקדמות או משהו - זה בגלל התפריט עצמו (או אימונים? גנטיקה?).
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מאיפה לך לדעת שבקופסת קוטג' יש 25 גרם חלבון ?
מאיפה לך לדעת שהפסטרמה שאתה קונה מזוגלובק זה הודו, ולא חזיר ? אני לא מבין אותך בן אדם,מה אתה מצפה מאבקד חלבון ? זה רק חלבון,חלבון איכותי ולא יותר מזה אז איך אתה רוצה לראות תוצאות מאבקת חלבון ?!? גיל בנה לך תפריט אתה בכלל אוכל לפי התפריט ??? ותגיד לי אים אבקת חלבון וכול תוסף אחר מחברה טובה היה סתם בולשיט ובמקום חלבון זה היה סתם שוקו,וניל או כול דבר אחר בודיבילדרים כמו קולמן,קטלר,דקסטר,מרקוס, ועוד אלפי טובים כמוהם היו משתמשים בזה ???????????????????????????? אתה חושב אף פעם אף אחד לא לחק אבקת חלבון למעבדה ????? אתה חושב שעים רוני קולמן היה לוקח את האבקה של אופטימום למעבדה ומגלה שזה סתם שוקו החברה היתה נשארת ????????? לא שווה לחברות כאלה לעשות דברים כאלה ולהכניס לאבקת חלבון במקום אבקה שוקו ובמקום קראטין - מלח או סוכר הם עושים הרבה כסף ואים יעלו עליהם הם ניסגרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"gil nissim" מזתרומת אבקה סתם חרטא?אבקה לא אמורה לתת לך מסה או לעשות אותך סופרמן אבקה זה חלבון שהשריר צריך כדי להבנות אתה ימבה זמן פה היה ניראה לי מוזר שתשאר כזאת שאלה אחי.. |
|
![]() |
![]() |