|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() תודה רבה חברה הכול אפשרי אם רוצים . שמתי תפיצוח גוף בצד עשיתי מסלול קרבי קורס מפקדים .ההיתי מפקד וסמל עברתי פציעה קשה ביד ימין בעקבות רתיעה של תותח לכיווני שהעיפה לי כמעט שני אצבעות למזלי אחרי הרבה ניתוחים ושיקום חזק הצלחתי לחזור לתפקוד סיימתי תשירות שלי על הצד הטוב ביותר לפי חוות דעת מפקדים שרשמו . הגעתי לחאפיז משם הקאמבק התחיל נמשיך להשקיע ולהתמיד שייפ הבא בעזרת השם יהיה חד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=menib13;1179786]תודה רבה חברה הכול אפשרי אם רוצים . שמתי תפיצוח גוף בצד עשיתי מסלול קרבי קורס מפקדים .ההיתי מפקד וסמל עברתי פציעה קשה ביד ימין בעקבות רתיעה של תותח לכיווני שהעיפה לי כמעט שני אצבעות למזלי אחרי הרבה ניתוחים ושיקום חזק הצלחתי לחזור לתפקוד סיימתי תשירות שלי על הצד הטוב ביותר לפי חוות דעת מפקדים שרשמו . הגעתי לחאפיז משם הקאמבק התחיל נמשיך להשקיע ולהתמיד שייפ הבא בעזרת השם יהיה חד[/QUכ
כל הכבוד לך!!! האליפות בדרך? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רומן קוצ'טקוב זכה היום בתחרות מר חיפה והקריות של ifbb | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 13-02-13 11:27 |
מר חיפה והקריות של ifbb: חאפיז זכה | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 02-02-12 16:49 |
חיפה | toxicity | פיתוח גוף-כללי | 12 | 19-04-07 12:49 |