|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שלא עבדת יד קידמית חודש נראה לך שהפסדת איזה נס פלאים שהיה מגדיל אותה בכמה אינצ'ים? אני כל כך לא מאמין שאני נגרר לזה.. אבל ראבק איפה יותר גדול ממני? האינדקציה שאפשר לראות מהתמונה שאין לך יד אחורית,לא גדול בכלל וא"ש גבוהה. מה.. פתאום תעלה עוד תמונה ותהפוך ל'קרנף לא קטן'? עשית ת'פאדיחה. חלאס לדבר במספרים.. ההיקף רגל שלי 72 אז מה? יש מספר ויש להראות. אתה לא 'נראה' אתה יכול להביא מישהו ששוקל 120, נו ו.. אז מה? הוא גם יכול להיות 30 א"ש. אתה מוזמן לעלות תמונות ואני גם יעלה עדכניות שלי. תגידו מה שתגידו עוד פעם השואות למי יש זין יותר גדול וכו וכו. אני בא להעמיד אותו על הדיבורים המיותרים שלו. וors חלאס לכתוב כבר שטויות,לא יודע איזה תמונות ראית כי הן לא עדכניות. אני טבעי,אוטוטו בן 17 ולא מתאמן עדיין שנה וחצי. יופי לך? ואני הכי לא תופס מעצמי,אני לא עשיתי כלום עדיין ואני לא גאה בכלום,יש לי עוד עבודה עצומה לעשות. שלא תחשבו לרגע דברים מוטעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שחיף אבל עם כרס.. איך אני אמור לפעול? | Idwe | תזונה ותוספים | 11 | 21-01-10 22:40 |
שחיף מכה שנית! | TrashTalk | פיתוח גוף-כללי | 15 | 29-12-07 15:52 |
חחחחחח ככה זה להיות שחיף :) | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 22 | 11-09-07 15:15 |
שחיף עולה קצת במשקל | ahtung | גלריות הגולשים | 30 | 16-03-07 10:37 |
חח רוני שחיף (פוטושופ) | StaSus | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 01-01-07 22:22 |