|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל היה חסר בשר, ואתה יודע את זה אז למה אתה מתווכח? תקבל ביקורת, תגיד וואלה עליתי נתתי פייט ועשה לי טוב, פעם הבאה אני יבוא יותר מוכן, נקבל בהבנה ונתמוך.... אבל אל תגיב בזלזול ובאטימות... בהצלחה בכל מקרה, לדעתי האישית היה חסר קצת בשר אבל בסה"כ הפתעת...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה חסר בשר בשביל להכנס לקטגוריה הכי נמוכה שם של נוער? לא. הגעתי בשייפ מכובד ובוא נגיד שאם זה היה באיגוד אחר ולא nac הייתי מתברג במקום אפילו יותר טוב. לגבי זה שצועקים על שחקן כדורגל- אני עידין באותה גישה גם בתחום הזה, אני אומר שאם אתה אוהב ספורט אל תצפה בו לך ותעשה אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עד עכשיו לא הגבתי לריבים שלכם , אבל בגלל שאני חולה כדורגל אני חייב להגיב על זה אתה פשוט אידיוט...מצטער על השפה , אבל להגיד את המשפט האחרון שאמרת זה פשוט טיפשות. אז בעצם בן ילד 18 כמוך חכם שאין כמותו אומר שנדב יעקובי , אבי מלר וכל החברה האלה צריכים לפרוש? טענה חזקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
>>תמונות מר. אולימפיה 2009 אשכול רשמי. (מתעדכן) | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 01-10-09 17:51 |
איך יראה העתיד | ice13 | פיתוח גוף-כללי | 20 | 03-01-08 05:05 |
למכירה מנוי בגל העתיד | Fiberglass | פיתוח גוף-כללי | 5 | 24-08-07 05:23 |
מה צופן העתיד - בעתיד: המחשבים יעניקו לבני האנוש חיי נצח...כתבה מדעית. מומלץ! | meni32 | פיתוח גוף-כללי | 30 | 25-12-06 01:22 |