|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הדרך הכי טובה לעבוד על שרירי הבטן ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עם סקוואט, דדלפיט וכלוב, ולצעוק "ארררררג" כשאתה עושה את זה.
אני אישית נותן להם אגרופים כי רק אהבה קשה תנצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט, דדלפיט
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה אם עוד תרגילים לבטן כמו הרמת בירככים לחזה ... איך אתם מאמנים בטן ? רק דדליפט וסקוואט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע, יש אסכולה שאומרת שאל תעשה והבטן תעבוד בסקוואט דד ליפט וכו' ויהיה בסדר, במילה אחת [טימטום].
למרות שהשריר עובד שם כמייצב הוא לא השריר העיקרי וכל מי שאומר לך אחרת אידיוט נקודה... בטן היא שריר שדורש תשומת לב בדיוק כמו שהגב שלנו דורש אימון משלו והתאומים שלנו דורשים אימון משלהם... אישית אני עושה פעמיים בשבוע 8 סטים של בטן. שני תרגילים של 3 סטים עם משקל ולמעט חזרות 8-13 ועוד שני תרגילים כל אחד סט אחד של מלא חזרות עד שאני לא מסוגל לזוז 50-100 אישית זה נותן לי ריבועים מפלטינה... על כל פנים לנוחיותך: 3x10-8 של בטן בישיבה במכשיר או בטן עם פולי עליון [תבדוק באינטרנט] 3x10-13 של בטן עם דמבל בשכיבה ישרה [רגליים פלאט על הרצפה רק הטרפזים ומעט מהגב מתנתק מהרצפה לעבוד לאט ולכווץ מאוד חזק] 1x25-50 הנפות ברכיים לחזה [תרביץ בלי לחשוב יותר מידי על התנועה, העיקר לפמפם] 1x50-100 של בטן רגיל לפמפם כמה שיותר מהר. [כפיפות בטן רגילות] את האימונים יש לבצע לפחות פעמיים בשבוע במרווח של לפחות יומיים בין אימון בטן לאחר - נגיד יום בטן יומיים מנוחה ואז שוב] בהצלחה גבר.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי ... אני בעיקרון הייתי עושה הרמת בירכיים לחזה אם משקולת ... בערך 15 חזרות ואז ישר כפיפות בטן לצדדים - על ספה כזאת בשיפוע שלילי עד שאני לא יכול יותר 20-30 .... ככה 4 סטים .... אבל ננסה את שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אז תמשיך לעשות סקוואטים ותן לבחור לעבוד על הבטן בשקט...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימוני מסת גוף(שיריר תפוס) | yonni22 | אימונים | 1 | 02-03-11 07:38 |
איך אתם מאמנים בטן ? | ItsOk | אימונים | 9 | 02-01-09 21:32 |
קורס מאמנים | avram1 | פיתוח גוף-כללי | 33 | 13-11-08 05:31 |
קורס מאמנים | ice13 | פיתוח גוף-כללי | 14 | 18-09-07 17:12 |