|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
מאז שראיתי את הסרטון שגולן הביא על הפרוות של הדביבונים, אני חושב שאני יכול לעמוד כמעט בכל סרט כזה.
גועל נפש כל התעשייה הזאת של הבעלי חיים, אני מתעב את זה. למקרה שאתם לא יודעים, דברים כאלה קורים גם בישראל, אולי לא עם דולפינים, אבל עם הבשר והעוף שאנחנו אוכלים. הפרות והתרנגולות כאן בארץ עוברים עינויים קשים עד שהם מגיעים לצלחת שלנו. היה בכלבודק תוכנית על זה, הראו איך מטביעים על הפרות מספרים עם כוויות קור של מינוס 200 מעלות, איך חותכים להם את הקרניים ממש מהשורש שזה בדיוק כאילו היו חותכים לנו את האצבעות. פיטום אווזים, התעללות באפרוחים, לא חסרים מקרים מחרידים כאלה. למי שלא ראה את הסרט על הדביבונים ורוצה לראות, אני יכול לחפש את האשכול ההוא ולשים פה (בתקווה שהסרטון לא ירד). |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני זוכר לפני חודשיים בערך הייתי במסעדה שאלתי על הכבד אווז שבתפריט...אז היא אמרה לי אין יותר, משהו בגלל שאסור לפטם, ואז כבר לא שווה למכור או משהו כזה.
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
הפיטום אווזים אסור מלפני כמעט שנתיים. אבל במציאות אף אחד לא אוכף את החוק הזה.
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
איך אפשר, איך?!!?
עשה לי כאב בטן......:dry:
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל ראשי
|
האסייתים הם עמים חכמים מאוד,ממושמעים בצורה אדירה וצייטנים מאוד, אבל גם מאוד אכזריים באותו זמן. אני לא מתפלא מהסרטון הזה, הם עושים דברים הרבה יותר גרועים.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
כוס עמק בני זונות איך הוא חותך אותו בעודו חיי ומפרפר בני זונותתתתתת אנשים חסרי לב...
איך אפשר לשמוח אחרי שרואים דבר כזה, תמחק את הסרטון "האופטימי שלך" משם זה לא צריך להיות באותו הפוסט, אפילו לא נכנסתי אליו זה הרס לי את כל המצב רוח.... כוססססס עמקק............. איזה זבל של אנשים, באמת שאני לא מבין......
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
נו בטח שהם יתיחסו אליהם ככה כי הם אוכלים אותם אחרי זה הם לא חושבים על הדולפינים בתור חיה חושבים עליהם בתור מעדן וחותכים אותם כמו שאתם חותכים שניצל בארוחת צהריים..
בכל אופן זה מזעזע וברוטאלי וקשה לראות את זה.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
ציטוט:
פשוט זוועה.
|
|