|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך, אתה חושב לפעמים שאתה חי בעולם אחר. אני משכיר דירה לבד, מממן את עצמי ואת הלימודים המאוד יקרים שלי בלי עזרה מההורים, יש לי עבודה רצינית, מחזיק אוטו וכו' וכו', אני לא הבן אדם להתפזם עליו, ומצד שני את כל מה שאני כותב על המסביב אני כותב דווקא בגלל שאניח מכיר את אותו "מסביב". אני חושב שמי שפה כלומניק זה אתה, לא יודע מה עשית עם החיים שלך, ובאיזה חור אתה גר, אבל זה שעלית ל3 תחרויות בילדינג לא הופך אותך למבין עניין, אז צא קצת מהסרט. מילא תבוא ותספר סיפורים סטייל יוסי בניון, שהיה לוקח 19 אוטובוסים לכל כיוון, היה גר בחור של החיים ובנה את עצמו מ0 למשכורת של 75 אלף פאונד בשבוע. או סיפורים על אחרים שהספורט הוציא אותם מעוני או מלא יודע מה. אבל מה הבילדינג פה מציע? עלית להתחרות, מישהו מתעניין בך אחר כך? אתה יכול לעשות משהו עם עצמך אחר כך? מישהו מפצה אותך על שבועות של דיאטה מסריחה ומעצבנת ואובדן הכנסה? למישהו אכפת אם זכית במר דרום, צפון או דרום לוד? איזה פריבילגיות תחרויות בילדינג בארץ מציעות למתחרים? שתהיה להם כותרת בפורום של ישראלבאדי? כתבה בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ במקומון של כפר חוקוק? 29 לייקים לסטטוס בפייסבוק? אל תספר סיפורים על חו"ל כי לא כל אחד יכול, לא כל אחד רוצה ומשתלם אני עדיין בטוח שזה לא. בן אדם מעדיף שיהיו לו חיים מוצלחים ושלא ייחסר לו כלום. חיי בילדר אמיתי, כמו מאור למשל, באמת שקשה לי להבין איך מתנהלים עם ילד ואישה, אבל זו כנראה הסיבה שיש אולי 1 כזה עם אישה וילדים, והוא עד כמה שזכור לי מזמן לא מתחרה במסגרת ארצית. להיות ספורטאי אולימפי בארץ זה עסק שמועד לכישלון, עם קצבה של המדינה (5000 שקל אמנם, אבל עדיף מכלום), אז אל תצפה מבילדרים פה בארץ שאין להם אפילו ספונסר לחלבון לפתח את עצמם אחרי שהם זכו באחת מ19 אלף הקטגוריות שנוצרו עבורם בתחרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() דבר ראשון, תיישר את השפה שלך לפני שאני מעיף אותך לכל הרוחות
כשתחשוף פרשות שיכנסו לדוחות של מבקר המדינה ויעצרו פרויקטים מושחתים ב 30 מיליון שקל, תוכל לדבר איתי על "להתפזם" כשתיכלל בין ארבעת האנשים שבחר עורך ידיעות תקשורת לייעץ לו על מדיניות הרשת מהבחינה העיתונאית, תדבר איתי על "חור" דבר שני, אתה פשוט לא מצליח להבין את הנקודה שלי איפה ראית שאני "מצפה"? להפך, אמרתי שלגיטימי מצד כל אחד לעשות את החשבון שלו אני מעביר ביקורת על מי שלא מתאים לו יותר? הפוך מה שהספורט מציע, בפילוסופיה שלי ממש לא קשור לגביע באליפות כזאת או אחרת אלא לסיפוק הנפשי שאדם חש כשהוא מביא את עצמו לשיאים חדשים מבחינה פיזיולוגית יש כאלה שהכיף שלהם הוא לטוס לתאיילנד ולזיין ילדות, אני הכיף שלי זה בודיבילדינג כל אחד והעדפותיו הגביע, מבחינתי האישית, שולי לגמרי הוא טריגר להביא אותי לאן שרציתי להגיע, ולא לוותר לעצמי בדרך ולמה אני רוצה לבוא לשם? ככה כי זה מה שעושה לי טוב אני נהנה מהדרך, ואני אוהב את הספורט הזה אני אוהב לחיות ככה, כולל אותה "דיאטה מסריחה" שאתה מדבר עליה - תתפלא כמוני יש עוד כמה, ונכון - הרוב לא ככה כמו שאמרתי זה מאה אחוז, אני לא "מצפה" לכלום, אני חושב שכל אחד צריך לעשות רק מה שבאינטרס שלו
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 נערך לאחרונה על ידי ניגרי ענק, 23-09-13 בשעה 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל ראשי
|
![]() מה שפה הרבה לא מבינים זה דבר אחד, כל ספורט בארץ הוא יקר. יש לי אבא שקונה ממני קבוע בחנות בהרצליה תוספים לילדה שלו שמשחקת טניס, הוא הסביר לי שהיא צריכה לשחק חמש שעות ביום וכל חודשיים בערך טיסה לחול ומאמן אישי והבן אדם עוד שניה פושט רגל ומשקיע עלייה אלפי שקלים בחודש שאין לו ויש מצב גדול שהיא לא תצליח להתקדם וכל הכסף הלך לפח .אם מישהו פה חושב שאפשר להתקדם בכל ספורט כלשהו בלי להתחיל מאפס בלי להקריב הרבה דברים אז הוא טועה . מבטיח לכם שרוני קולמן והרבה שמות גדולים התחילו בדיוק כמו כל אחד פה שרוצה להתקדם ההבדל הוא שהם התמידו והצליחו כל השאר זה תירוצים . קחו לדוגמא את קאי גרין הבחור לא היה לו הורים לא היה לו שקל עליו ובכל זאת הבחור בטופ העולמי (נקודה למחשבה) .קיצור לסיכום שכל אחד יעשה את השיקולים שלו יש כאלו שיעדיפו להשקיע על בית אשה משפחה ויש כאלו שיעדיפו להשקיע על החלום שלהם הטענה היחידה שלי לאביב שאין בזה שום דבר פסול .
![]() |
#24 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ישראל בחייך, תקרא את ההודעות שלי
איפה אמרתי שיש בזה משהו פסול? אני כל הזמן מדגיש: כל אחד שיעשה מה שטוב לו דיברתי על תופעה שאנשים רבים פורשים, לא אמרתי את דעתי על התופעה הזאת ואם אתה שואל לדעתי: לגיטימי לגמרי ולגיטימי גם להמשיך רק להגיד "אתה מפסיד חים שלמים", זו הבעת דעה - זו לא עובדה אני לא מרגיש שאני מפסיד שום דבר אני מרוויח אני עושה דבר שמסב לי אושר גדול את הכסף הזה, אחרים משקיעים בהנאות שלהם ואני משקיע במה שעושה לי טוב בחיים שלי ואגב, זה לא בא על חשבון משפחה וזה לא בא על חשבון קריירה אני מאחל לכל אבא צעיר שיהיה לו שעות איכות עם הילדה שלו, כפי שלי יש עם הבת שלי מוצאים זמן לכל, צריך פשוט לדעת לנווט - ולרצות את זה אבל זה גם בסדר גמור לא לרצות את זה, כמובן
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני עם ניגרי בכל מילה שהוא מוציא לכתב.
אי אפשר לשפוט שום אדם בטח שלא מתחרה, אם אתה לא נמצא בעמדה שלו. כרגע אני בהכנה לתחרות ואני לא עשירית מפתח גוף לעומת אחרים, וקשה לי מבחינה כלכלית על תוספים , אוכל , הכנה, מכון כושר ולשלב עם זה גם דברים יומיומים כמו תחזוקים לאוטו וכו', אז כל שכן בנאדם בעל משפחה שהוא מתחרה ברמה יותר מקצועית ומוציא על סייקלים סכומים כבדים, ואוכל, וכו' וכו'... עובד קשה הרבה יותר בשביל החלום וחווה הרבה רגעי משבר ותסכול, אני מבין כל אחד שיפרוש מהתחום הזה כי הוא נוראי ויורק לך בפרצוף, ההערכה היחידה שתקבל עד שתגיע להיות pro היא מעצמך ומהסובבים אליך, וגם זו רק הערכה שלא ניתנת לך בצורה גשמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מסתכלים על קאי גרין ולא יודע מי..
הדיון הוא על אנשים כמונו שרוצים לעשות תקפיצת מדרגה. לשחקנית טניס יש את האופציה להיות בסבבים מקצועניים, מטיילים בעולם, רואים דברים. בבילדינג בארץ אין את זה. ההשקעה הכספית היא עצומה והיכולת למנף את זה לרמה בין לאומית היא קלושה עד לא קיימת, על תמורה כלכלית אני בכלל לא מדבר כי אין וזה למה אנשים פורשים וימשיכו לפרוש. ניגרי, שים לב איך אתה דיברת בהודעות לפני. להתאמן בצורה רצינית תוך כדי ניהול חיים זה לא דבר קל, ככה שלהתחרות זה בכלל סיפור אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וממליץ לך שלא תתייחס ברצינות גדולה מידי לברכה..שים לב שה 'ויכוח' ביניכם התחיל בנוגע ל "לקחת בהליכה" כהסבר האולטימטיבי לפרישה מהתחום וברגע שהובן שהסיבות מורכבות ומגוונות יותר, נשלפו מהטרולי במפתיע טיעונים אחרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() תעשו טובה מי שלא מתחרה ולא הוציא כסף שלא יבכה בשמי או בשם שאר המתחרים שזה קשה ושהעלויות הכספיות גדולות , נמאס כבר מהבכיינות הזאת ההוצאות לא שונות משום דבר בחיים כמו שאביב אמר את הכסף הזה הוא יכול לבזבז על משהו אחר או על משהו שהוא אוהב.
מי שמתחרה באליפות העולם ומשקיע כמו שצריך שם העלויות רציניות ויש פה אולי 5 כאלה בארץ ומה שהכי מפתיע לא שמעתי אותם פעם אחת בוכים .
![]() |
#29 |
|
![]() זה מאוד נכון ישראל, כל הסיפור של "הוצאות", מסתכלים עליו לא נכון
אם אדם אוהב משהו, ברוב המקרים יצטרך להוציא עליו כסף אז יש כאלה שהקיק שלהם זה טיולים באירופה, ועל טיול אחד הם מוציאים כמו שאתה תוציא על 4 תחרויות ויש כאלה מוציאים הון תועפות על סיגריות, על אלכוהול, על זונות, על מיליון ושבע דברים אז צריכים לקבל את זה שיש גם כמה אנשים שלחיות חיי בודיבילדינג עושה להם טוב - נפשית אני מתכוון - וכשהם מוציאים על זה כסף, הם מקבלים את הכיף ששום דבר אחר לא יכול לספק להם למדוד ולכמת כל דבר במונחים של רווח והפסד כספי זה כל כך שטחי זה כל כך להתרכז באספקט אחד של החיים - ולא האספקט הכי חשוב, לא בעיני לפחות בשביל סיפוק נפשי וכיף בלב, יש טיפוסים שנוסעים לאשרם בהודו ומריצים סדנת ויפאסנה של 3 חודשים אני הולך בשביל זה לחדר כושר
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 נערך לאחרונה על ידי ניגרי ענק, 24-09-13 בשעה 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
נפיחון
|
![]() כי לקנות גינס של דיזל ב 600 שח זה לא ביזבוז כסף... משקפי שמש ב 500 שח לא ביזבוז כסף? בישבילי כן,בישביל מישהו אחר לא.
אני חייב להסכים עם ניגרי בכל מילה. אני יכול להעיד על עצמי שהולך לי המון כסף על אוכל ואני לא בילדר או ליפטר אלא סתם חובבן. אבל אז מה? אני אוהב את זה ולא משנה כמה יגידו לי שזה ביזבוז כסף אני יצחק להם בפנים. כמו שאמרתה,ניגרי,כל אחד יתעסק וישקיע במה שהוא אוהב גם אם זו הוצאה כספית גדולה העיקר שיש סיפוק והנאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() באותה מידה חבר'ה אחרים משקיעים הרבה אלפים באופניים, נעלי ריצה, והרבה ציוד שלא נגמר, אני לצורך העניין. אני לא מרגיש רע לגבי ההוצאות האלה כשאני יודע מה אני מקבל בתמורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פרסום ראשון | RedHot | גלריות הגולשים | 11 | 01-05-12 01:35 |
פריסת גב פרסום ראשון שלי פה | omri15 | גלריות הגולשים | 2 | 24-05-10 16:50 |
פרסום|תמונה שלי בזכיה מקום ראשון מר צפון נאבבא | menib13 | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 02-03-10 18:53 |
שלב ראשון בדרך למכון כושר ביתי :) | mmaorc | פיתוח גוף-כללי | 15 | 09-04-08 23:06 |