|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין בן אדם בעולם שיכול להעלות 16 קילו שריר וגם לא חצי מזה , בשנה.
בכל מקרה , אתה לא יכול לגדול יותר מידי כי אתה צמחוני (מצטער לבאס גם). כל אחד צריך להחליט איזה חיה הוא אתה החלטת להיות צמחוני, אל תצפה להיות שוורצנגר. אין מה לעשות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאתה אומר אף בנאדם לא יכול לעלות 8 קילו שריר בשנה ? הגוף מסוגל "לפתח" בין 1-2 קילו שריר בחודש (ששתי קילו זה כבר הטופ שבטופ ואולי בחלק מהמקרים מוגזם), אבל קילו שריר בחודש, 12 קילו בשנה זה ריאלי מאוד ובר הישג. לגבי פותח הפוסט, אני מסכים עם שתי החברים שמלמעלה אלא אם כן קיים איזה תחליף שצמחונים יכולים לאכול (אני בספק...) מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי ברמה הכי נמוכה של מתאמן מתחיל. לאחר חצי שנה של אימונים אין סיכוי שהגוף יכול להעלות קילו שריר בחודש. אתה מוזמן להביא לי מחקר שמגבה את מה שאמרת עכשיו. להלן דוגמא: תחשוב שבאדיבילדר מתאמן שנתיים(לפי מה שאמרת) כמו שצריך הוא עולה מ80 קילו ל104 קילו שריר נקי, עוד שנתיים אימון הוא כבר יכול להתחרות במר אולימפיה וזה שהוא נקי לגמריי לפי דבריך. נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 18-04-13 בשעה 13:51. סיבה: ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי כמה וכמה מאמרים שטוענים כי ניתן לעלות בין 1-2 קילו בחודש ושוב כמו שכבר ציינתי 2 קילו זה הגבול של הגבול וזה ללא קשר לסוג המתאמן. לגבי המחקרים, אני אריץ חיפוש אם יהיה לי זמן ואעלה אותם. מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא עולה קילו שריר גם בחודש הראשון לאימונים. עם קילו שריר אתה צריך לעלות כמה מאות גרמים (מכל אחד) של עצם, סחוסים, גידים, רצועות וכמובן הדבר שעולה הכי הרבה כשעולים במשקל - מים. יש הבדל בין "16 קילו שריר" ל"16 קילו מאסה רזה" שבמאסה רזה נכלל כל מה שהוא לא שומן, גם מים לצורך העניין. בעליה של 15-16 קילו יש לפחות 4-5 קילו מים. קיצר תפסיק לזיין פה תשכל ולשלוף חרטות מהבית שחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו כן, אתה מבלבל בין "מאסה רזה" לשריר". "מאסה רזה" הוא כל מה שאינו שומן, נכללים בו: שריר, גידים, עצמות, סחוסים, מים וקקי. אל תטרח לחפש מחקרים כי אתה לא תמצא, בגלל שלא מתייחסים לשריר בלבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עולה במשקל יותר | NewBB | תזונה ותוספים | 9 | 03-11-11 18:22 |
אימונים בחדר כושר ואימון כושר לגיבוש | piniaaa | אימונים | 10 | 08-12-10 00:10 |
חצי שנה בחדר כושר | שלומיקו | גלריות הגולשים | 25 | 24-07-09 19:06 |
כושר| 3 תמונות חדשות , חודש וחצי בלי חדר כושר | hadash | גלריות הגולשים | 28 | 07-04-09 00:11 |