|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי נכנסת לזה קצת חזק אה..חבל דווקא החזקתי ממך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הוא עדין אידיוט מטורף וצריך להשמיד אותו...שלא תחשוב ששינתי את דעתי לגבי החיים הזה
אבל בסרטון הזה הוא מסביר מה יקרה אם העולם לא יעשה משהו בקשר להתרבות של המוסלמים המוסלמים אכן מתרבים אבל זה לא יעזור להם כי הם מתרבים בתור תושבים אין להם שום כוח מדיני או פוליטי ואם יש ישר מטפלים בו העולם היום עוקב אחרי כל "אימפרה מתפתחת" שלא תיגרם שוב פעם מלחמת עולם כמו שהייתה אם הגרמנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במלחמת העולם הII המערב חיכה וקיווה כי גרמניה תתמתן. וכשהם הפרו את הסכמי וורסאי אף אחד לא עשה כלום כי חשב שהם חלשים והם לא מהווים סיכון. אבל כשהם נהיו חזקים מדי לאף אחד לא היה ביצים לטפל בהם. ככה זה עכשיו עם איראן! ועם כל הערבים בעולם!
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() הם מוחקים אותנו לאט לאט אם אתה לא שם לב, מכל הבחינות, יש להם השפעה אדירה על המדינה שלנו.
לא ממש עוצרים בעדם בבנית הקור האטומי שהם בונים שם אני צודק..?
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן, אני חושב שאנחנו לא פועלים, ושאין לנו באמת פצצות גרעין כי כדי לייצר דברים כאלה צריכים כור גרעיני גדול בהרבה מהכור הפיצי בדימונה, והוא אגב משומש למחקר ולא להכנת נשק גרעיני. כן, אני חושב שאין לנו מספיק חיילים כדי לעמוד במתקפה רצינית ושהמילואימניקים הקרביים עכשיו כולם עם כרס בירה ולא יכולים לרוץ חצי קילומטר. אפילו אלוהים לא יכול לחלץ אותנו מהבור הזה
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה טבע האדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין, אין אנשים חכמים מכם שמטפלים בזה? (הממשלה)
אם אנחנו מודעים לכל הדבירם האלה, בטוח שפולטיקאים בעלי כוח יודעים, ואנחנו הרי יודעים שהם לא ייתנו למדינה שלנו ליפול. אני לא מבין הרבה בפוליטקה, אבל אני מאמין שהאנשים בעלי הכוח נמצאים במעמד שלהם מסיבה נכונה. או שהדמוקרטיה דפקה אותנו. ![]()
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין להם כוח פוליטי? בדמוקרטיה הכוח הפוליטי נקבע לפי קולות. עוד משהו,כמו שנאמר בסרט, כל הממשלות האירופאיות פועלות על פי שיקול אחד בלבד, איך לא לעצבן את המוסלמים שלא יתפרעו. זאת אחת מהסיבות לתמיכה של הצרפתים בערבים, היה לי מרצה שעבד בצרפת והוא אמר בפירוש שהממשלה מחליטה החלטות עם שיקול אחד בראש, איך לא לעצבן את המוסלמים. כמו שנאמר בסרט, יש איזורים שלמים באירופה שבהם כוחות המשטרה לא נכנסים אפילו, הם קוראים לזה שטח מוסלמי. |
|
![]() |
![]() |