|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תאופטימום.
לא רואה כזה הבדל בין כל המולטים. אני גם לוקח מעל גרם מגנזיום ביום ובערך פעמיים הצריכה ההמומלצת לאבץ. אבל הסתובבתי בחוץ לא לבוש טוב ועם זה שום דבר לא עוזר, חוץ משום. ממליץ לכולם לתסף בשן שום ביום, כמו אנטיביוטיקה טבעית (אני לא צוחק). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גרם מגנזיום לא גורם לך לשלשל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
אישית אני לוקח מגנזיום משולב עם אבץ, ויטמין די, אומגה 3 מרוכז, ויטמין C ויטמין E
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מגנזיום ואבץ הם חבריי הטובים. אומגה 3 אני הרבה זמן לא לוקח למרות ששוכב לי במקרר, אין לי מושג למה ![]() ![]() ![]() ![]() ויטמין C וE אין לי, וגם כאן אני לא נכנס עמוק מדי לויטמין b c וxd. חוץ ממגנזיום ואבץ שיש להם השפעות חזקות על הטסט, השרירים והשינה, לא ממש שמעתי על סיבה להתמקד בדברים נוספים. |
|
![]() |
![]() |