|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני לא יכול להביט בסרטים של הבן :):):):) הזה אני רק נזכר שהוא אומר שחבל שהיהודים האשכנזים לא נהרגו בשואה ואני מתחיל להיתעצבן! עלק משפחה בעפולה אם אני ידע מי אלה עד לשם אני יסע ישבור להם תעצמות וישלח לך לחיים בן פסח הזה בדואר
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() הוא התכוון לכל השמאלנים הליברלים שכבשו את המדינה.
הוא בעצמו חצי פולני. |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אולי בסרטון הזה אבל לא ממיזמן נכנס לפורום איזה ספאמר מעצבן שהפיץ אותו כילו זה המאהב שלו..
ובסרטונים האחרים הוא ציטט במפורש שחבל שהנאצים לא סיימו את המלאכה על היהודים האשכנזים ואז לא היו שמאלים או ימנים כי לא הייתה בכלל מדינה ואת זה עוד אפשר לראות ולהביע דיעה אני את הסרטונים שלו לא מסוגל לראות זה עושה לי רע ואני בטוח שאם בן אדם כזה היה הולך ברחוב אשכנזי או ספרדי היו שוברים לו תגולגולת |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הוא התכוון בסרטון בדיוק למי שמגיע להם. אגב גם כהנא היה בעל שורשים אשכנזים בין היתר. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה אתה חתיכת מטומטמם?!?!?!?!?!?! הוא אמר חבל שהגרמנים הנאצים לא סיימו את תהליך ההשמדה, ולא, הוא לא התכוון רק לשמאלנים הליברלים או מה שאתה חושב שזה הוא, הוא התכוון לכולם!!!!!!! הוא אמר למה זה לא קרה לארצות המזרח(מה שאגב דווקא כן קרה והוא חתיכת בן :):):):) שהוא שכנראה לא יודע אפילו תדברים האלה). הוא אמר שזה קרה רק ליהודים האשכנזים בארצות אירופה, ושהם הביאו את זה על עצמם כי השאכנזים הם אנשים קרים ומגיע להם למות. עכשיו תגיד לו שוב? אתה באמת תומך בבן אדם הזה? אם כן אתה באמת בלי שכל וגזען נגד העם שלך. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תשתמש קצת בהיגיון שלך ילד מוגבל, הוא הרי הקריב את החיים שלו בשביל יהודי ברית המועצות שהם אשכנזים! הוא הפציץ את האמא של הסובייטים בשביל זה, על זה הוא ישב בכלא! הכל בשביל יהודים אשכנזים. לא יזיק לך קצת לקרוא על הבן אדם ולהבין בשביל מה הוא נלחם. הוא הקים את ה-JDL שזאת הליגה להגנת יהודים! ומעניין מאוד איזה יהודים יש בחול אם לא אשכנזים ברובם. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=3-oZ-o4QFzM |
|
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() הערכים שלהם כוללים:
1- אי שיויון בין ערבים ליהודים 2-התנגדות לחרדים כמו שס המושחתים ויתר האוכלי חינם, וגיוס כל בני ישיבות לצבא לוחם, הוא נגד הפטור שנותנים לבני ישיבות ושהם לא עושים כלום להגנת המדינה. 3-הפצצת כורים גרעיניים במדינות ערב עוינות. 4-הפסקה של "הסיוע" מאמריקה שגורם רק לנזק על ידי תלות גומלין. 5-לשים סוף להגירת הזרים לארה"ב וכמובן לגרש את כל הלא חוקיים כולל המוסלמים. 6-הכרה של ארה"ב לשליטה ריבונית של ישראל על ירושלים השלמה,הגולן והשטחים. 7-נסיגה של כוחות האו"ם האנטי אמריקאים ואנטי ישראלים. האם יש כאן לאומני אחד שהוא נגד הרעיונות האלה? אם כן אז כניראה שהוא לא באמת לאומני. הרעיונות האלה הם הבסיס לכל ימין אמיתי,והם מאוד הגיונים לכך שנשאף אליהם. |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא לא אמר שהאשכנזים קרים הוא אמר שהם שמאלנים ובגלל זה חבל שהיטלר לא השלים את השואה שזו באמת הכללה דפוקה
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אגב עומרי, הוא אומר שמה שכל אשכנזי הוא טמא. מה זה אומר לך? זה רשום לך שחור על גבי לבן ובכל זאת אתם לא מבינים את זה! מה הבעיה שלכם?!?! |
|
![]() |