ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-03-07, 03:12   #1
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

אני לא יכול להביט בסרטים של הבן :):):):) הזה אני רק נזכר שהוא אומר שחבל שהיהודים האשכנזים לא נהרגו בשואה ואני מתחיל להיתעצבן! עלק משפחה בעפולה אם אני ידע מי אלה עד לשם אני יסע ישבור להם תעצמות וישלח לך לחיים בן פסח הזה בדואר
Night_Wolf מנותק  
ישן 15-03-07, 03:24   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

הוא התכוון לכל השמאלנים הליברלים שכבשו את המדינה.
הוא בעצמו חצי פולני.
ישן 15-03-07, 03:31   #3
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

אולי בסרטון הזה אבל לא ממיזמן נכנס לפורום איזה ספאמר מעצבן שהפיץ אותו כילו זה המאהב שלו..
ובסרטונים האחרים הוא ציטט במפורש שחבל שהנאצים לא סיימו את המלאכה על היהודים האשכנזים ואז לא היו שמאלים או ימנים כי לא הייתה בכלל מדינה ואת זה עוד אפשר לראות ולהביע דיעה אני את הסרטונים שלו לא מסוגל לראות זה עושה לי רע ואני בטוח שאם בן אדם כזה היה הולך ברחוב אשכנזי או ספרדי היו שוברים לו תגולגולת
Night_Wolf מנותק  
ישן 15-03-07, 04:07   #4
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אולי בסרטון הזה אבל לא ממיזמן נכנס לפורום איזה ספאמר מעצבן שהפיץ אותו כילו זה המאהב שלו..
ובסרטונים האחרים הוא ציטט במפורש שחבל שהנאצים לא סיימו את המלאכה על היהודים האשכנזים ואז לא היו שמאלים או ימנים כי לא הייתה בכלל מדינה ואת זה עוד אפשר לראות ולהביע דיעה אני את הסרטונים שלו לא מסוגל לראות זה עושה לי רע ואני בטוח שאם בן אדם כזה היה הולך ברחוב אשכנזי או ספרדי היו שוברים לו תגולגולת
הכוונה שלו זה לכל השמאלנים שמנהלים את המדינה, הוא הבן אדם הכי פרו יהודי וציוני שיש. הוא בעצמו חצי אשכנזי וחצי ספרדי.
הוא התכוון בסרטון בדיוק למי שמגיע להם.
אגב גם כהנא היה בעל שורשים אשכנזים בין היתר.
ישן 15-03-07, 09:01   #5
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
הכוונה שלו זה לכל השמאלנים שמנהלים את המדינה, הוא הבן אדם הכי פרו יהודי וציוני שיש. הוא בעצמו חצי אשכנזי וחצי ספרדי.
הוא התכוון בסרטון בדיוק למי שמגיע להם.
אגב גם כהנא היה בעל שורשים אשכנזים בין היתר.
אחי אל תיקח את זה קשה אבל....
מה אתה חתיכת מטומטמם?!?!?!?!?!?!
הוא אמר חבל שהגרמנים הנאצים לא סיימו את תהליך ההשמדה, ולא, הוא לא התכוון רק לשמאלנים הליברלים או מה שאתה חושב שזה הוא, הוא התכוון לכולם!!!!!!! הוא אמר למה זה לא קרה לארצות המזרח(מה שאגב דווקא כן קרה והוא חתיכת בן :):):):) שהוא שכנראה לא יודע אפילו תדברים האלה).
הוא אמר שזה קרה רק ליהודים האשכנזים בארצות אירופה, ושהם הביאו את זה על עצמם כי השאכנזים הם אנשים קרים ומגיע להם למות.
עכשיו תגיד לו שוב? אתה באמת תומך בבן אדם הזה? אם כן אתה באמת בלי שכל וגזען נגד העם שלך.
toxicity מנותק  
ישן 15-03-07, 12:41   #6
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
הוא אמר חבל שהגרמנים הנאצים לא סיימו את תהליך ההשמדה, ולא, הוא לא התכוון רק לשמאלנים הליברלים או מה שאתה חושב שזה הוא, הוא התכוון לכולם!!!!!!! הוא אמר למה זה לא קרה לארצות המזרח(מה שאגב דווקא כן קרה והוא חתיכת בן :):):):) שהוא שכנראה לא יודע אפילו תדברים האלה).
הוא אמר שזה קרה רק ליהודים האשכנזים בארצות אירופה, ושהם הביאו את זה על עצמם כי השאכנזים הם אנשים קרים ומגיע להם למות.
עכשיו תגיד לו שוב? אתה באמת תומך בבן אדם הזה? אם כן אתה באמת בלי שכל וגזען נגד העם שלך.
הוא כהניסט, כהנה אשכנזי,והוא המורה הרוחני של חיים. גם חיים בן פסח ברובו אשכנזי כמו שאתה יכול לראות.
תשתמש קצת בהיגיון שלך ילד מוגבל, הוא הרי הקריב את החיים שלו בשביל יהודי ברית המועצות שהם אשכנזים! הוא הפציץ את האמא של הסובייטים בשביל זה, על זה הוא ישב בכלא! הכל בשביל יהודים אשכנזים. לא יזיק לך קצת לקרוא על הבן אדם ולהבין בשביל מה הוא נלחם.
הוא הקים את ה-JDL שזאת הליגה להגנת יהודים! ומעניין מאוד איזה יהודים יש בחול אם לא אשכנזים ברובם.
ישן 15-03-07, 12:42   #7
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
הוא כהניסט, כהנה אשכנזי,והוא המורה הרוחני של חיים. גם חיים בן פסח ברובו אשכנזי כמו שאתה יכול לראות.
תשתמש קצת בהיגיון שלך ילד מוגבל, הוא הרי הקריב את החיים שלו בשביל יהודי ברית המועצות שהם אשכנזים! הוא הפציץ את האמא של הסובייטים בשביל זה, על זה הוא ישב בכלא! הכל בשביל יהודים אשכנזים. לא יזיק לך קצת לקרוא על הבן אדם ולהבין בשביל מה הוא נלחם.
הוא הקים את ה-JDL שזאת הליגה להגנת יהודים! ומעניין מאוד איזה יהודים יש בחול אם לא אשכנזים ברובם.
תשמע לי קשה לשכוח את הקול של המפגר הזה אומר "צריך לסיים את השואה של היטלר ביהודים האשכנזיים" חוץ מזה שגם אם הדעות שלו בסדר הוא חתיכת מפגר שלא יודע לדבר כמו בנאדם, ככה לא נואמים, לצעוק צריך לדעת
Gamerrrrr מנותק  
ישן 15-03-07, 12:43   #8
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
תדע את כל הפרטים לפני שאתה מדבר
http://www.youtube.com/watch?v=3-oZ-o4QFzM
toxicity מנותק  
ישן 15-03-07, 12:48   #9
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

הערכים שלהם כוללים:
1- אי שיויון בין ערבים ליהודים
2-התנגדות לחרדים כמו שס המושחתים ויתר האוכלי חינם, וגיוס כל בני ישיבות לצבא לוחם, הוא נגד הפטור שנותנים לבני ישיבות ושהם לא עושים כלום להגנת המדינה.
3-הפצצת כורים גרעיניים במדינות ערב עוינות.
4-הפסקה של "הסיוע" מאמריקה שגורם רק לנזק על ידי תלות גומלין.
5-לשים סוף להגירת הזרים לארה"ב וכמובן לגרש את כל הלא חוקיים כולל המוסלמים.
6-הכרה של ארה"ב לשליטה ריבונית של ישראל על ירושלים השלמה,הגולן והשטחים.
7-נסיגה של כוחות האו"ם האנטי אמריקאים ואנטי ישראלים.

האם יש כאן לאומני אחד שהוא נגד הרעיונות האלה? אם כן אז כניראה שהוא לא באמת לאומני. הרעיונות האלה הם הבסיס לכל ימין אמיתי,והם מאוד הגיונים לכך שנשאף אליהם.
ישן 15-03-07, 13:08   #10
ofirdesign
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
מה אתה דפוק מתי הוא אמר חבל שלא עשו שואה על המזרחיים?! ראיתי את כל הסרטים שלו והוא לא אמר את זה
והוא לא אמר שהאשכנזים קרים הוא אמר שהם שמאלנים ובגלל זה חבל שהיטלר לא השלים את השואה שזו באמת הכללה דפוקה

ofirdesign מנותק  
ישן 15-03-07, 13:11   #11
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofirdesign
מה אתה דפוק מתי הוא אמר חבל שלא עשו שואה על המזרחיים?! ראיתי את כל הסרטים שלו והוא לא אמר את זה
והוא לא אמר שהאשכנזים קרים הוא אמר שהם שמאלנים ובגלל זה חבל שהיטלר לא השלים את השואה שזו באמת הכללה דפוקה
זה הכללה דפוקה, אבל זה נכון ב-100 אחוז שהשמאל הקיצוני וכל הליברלים שפועלים בקבוצות של למכען זכויות אדם ולמען הפלסטינאים הם 100 אחוז אשכנזים. ותאמין לי שאין לי בעיה עם אשכנזים ושגם בעל שורשים אשכנזים, גם חיים בן פסח, וגם לכהנא.
ישן 15-03-07, 13:21   #12
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofirdesign
אני אמרתי שהוא אמר שחבל שלא עשו שואה ליהודים בארצות המזרח? תקרא טוב טוב מה רשמתי. הוא חושב שיהודים בארצות המזרח לא סבלו מה שלא נכון וזה מה שאני אומר.
אגב עומרי, הוא אומר שמה שכל אשכנזי הוא טמא. מה זה אומר לך? זה רשום לך שחור על גבי לבן ובכל זאת אתם לא מבינים את זה! מה הבעיה שלכם?!?!
toxicity מנותק  
נושא נעול