|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
הבנאדם הזה שרוט
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל ראשי
|
כניראה שלא הבנתם את הבעיה האמיתית, ווקיפידה לא צריכים לנקוט עמדה פוליטית כמו שהם עשו, זה אינציקלופדיה. לא צריך להיות לה שיוך פוליטי.
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל ראשי
|
אתם לא יודעים עליו כלום על פי מה אתם שופטים אותו?
תקראו קצת מי הבן אדם: " חיים בן פסח נולד וגדל למשפחה יהודית בארה"ב, אביו ממוצא פולני ואמו ממוצא מצרי. בשנת 1984 לאחר שהשתחרר מהכלא וסיים משפט נוסף לשיחרור על תנאי, אבל, כמו גם עם ג'ונתן פולארד, במקום להוקיר תודה לחיים בן פסח על כך שסיכן את עצמו למענה, |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
אני לא יכול להביט בסרטים של הבן :):):):) הזה אני רק נזכר שהוא אומר שחבל שהיהודים האשכנזים לא נהרגו בשואה ואני מתחיל להיתעצבן! עלק משפחה בעפולה אם אני ידע מי אלה עד לשם אני יסע ישבור להם תעצמות וישלח לך לחיים בן פסח הזה בדואר
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל ראשי
|
הוא התכוון לכל השמאלנים הליברלים שכבשו את המדינה.
הוא בעצמו חצי פולני. |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
אולי בסרטון הזה אבל לא ממיזמן נכנס לפורום איזה ספאמר מעצבן שהפיץ אותו כילו זה המאהב שלו..
ובסרטונים האחרים הוא ציטט במפורש שחבל שהנאצים לא סיימו את המלאכה על היהודים האשכנזים ואז לא היו שמאלים או ימנים כי לא הייתה בכלל מדינה ואת זה עוד אפשר לראות ולהביע דיעה אני את הסרטונים שלו לא מסוגל לראות זה עושה לי רע ואני בטוח שאם בן אדם כזה היה הולך ברחוב אשכנזי או ספרדי היו שוברים לו תגולגולת |
|
|
|
|
#7 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הוא התכוון בסרטון בדיוק למי שמגיע להם. אגב גם כהנא היה בעל שורשים אשכנזים בין היתר. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
ציטוט: