|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אגב, אני מדבר שטויות, בעוד שאתה לא יודע על מי אתה מדבר, זה כמו שאני אחליט על דעת עצמי שאתה תימני רוסי סיני פולני גרוזיני ואפנה אליך בתור אחד מהם. אני לא פוואר ליפטר , זה בטוח, מה שעוד בטוח, זה שאתה כן טיפש. אפילו קוראים לי השמן מהקרוספיט, אתה בטח גם לא יודע מזה קרוספיט ולא יודע שאם כבר בפוואר ליפטינג יש קטגוריות משקל ככה שלא יכול להיות שכולם שמנים ![]() תעשה קצת חיפוש בפורום, ספק אם יש לך skill אחד גופני יותר טוב ממני, אחד.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה טיפש מכמה סיבות אחת היא שאין לך הבנת הנקרא.
לא זוכר שכתבתי שאתה פאוורליפטר טיפש . רשמתי שאתה טיפש בלבד. אולי אפילו טיפש אטלטי ושר טוב ואפילו עושה סטנדאפ אני לא יודע... אמרתי שאתה טיפש כי אתה משווה דברים לא קשורים . להשוות דברים ניתן כשיש בסיס משותף להגעה למטרה . מאחר ויש שתי מטרות שונות לפאוורליפטינג ובאדיבילדינג לא ניתן להשוות בינהם . ומאחר ואתה מתעקש כנראה אתה טיפש . |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות ממר.יוניברס 68, שפרנק זיין ניצח את ארנולד | אמרון | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-11-11 01:53 |
אוקי הינה תמונות באיכות טובה יותר | tipakess | גלריות הגולשים | 10 | 29-10-07 22:58 |
Tna מגיעים לארץ ב15 בנובמבר מי הולך? | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 3 | 23-10-07 13:57 |
הינה תמונות יותר ברורות שלי.. | IGOR | גלריות הגולשים | 51 | 30-04-07 12:20 |
הינה איזה 2 תמונות | frantic | גלריות הגולשים | 23 | 09-01-07 13:15 |