ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-10-05, 23:08   #11
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

טוב עזוב הכל...

קרלוס, בוא נשתמש בהגיון ובמה שאנחנו יודעים.
על השאלה השטותית והחשובה ששאלתי לא ענית, האם מתאמן המבצע אימון בעצימות X ובווליום Y, יכול לגדול במשך שבעה ימים ללא מגבלות שימנעו ממנו להתאמן בשנית בסופם?.
אם תסביר לי כיצד זה יכול להיות, או בהנחה ולא, כיצד מצב זה יהיה אופטימלי בשבילי, אז כמו בדיונינו הקודם, אני מלפפון חמוץ.

אתה עוד פעם נותן לי דוגמאות של בודיבילדירם...., "דרך אגב אם באמת כל מה שהיית אומר נכון, הייתי מצפה שקולמן יתאמן 3 ימים בשבוע", אני ניסיתי להראות שבודיבילדרים הם לא אינדיקציה לכלום, הם מתאמנים איך שבא להם, לא קבעתי ש48 שעות זה חוק אוניברסלי. עוד פעם, אל תכניס לי מילים לפה.

אני לא סוגד לAB או לדרך מסויימת על היותה אופטימלית ועליונה לשאר השיטות, שום חוקי ברזל ושום נעליים. אתה לא שם לב שאנחנו מתווכחים על כלום, על בולשיט. אני מאוד רחב אופקים ולא מסתמך על שום שיטה או טווח מסויים של גירוי כהדבר היחיד שעובד!.
כמוך, אני לא מאמין ש48 שעות של סינטזת חלבונים זה דבר מוחלט ללא קשר למשתנים במקרה, ואני יודע היטב שיש דברים שאנו תמימי דעים בהם ולא יכולים לקבוע כאלו החלטות כלליות.
גם כן, אני יודע שישנם משתנים מעבר לסינטזת חלבון המשפיעים על תהליכי הגדילה.
אבל אני גם לא אתחיל להתווכח אתך כאן על דברים שאתה יודע, אתה מודע לכך שאלה הן השיטות שעבדו לפני עידן הסטרואידים, אתה מודע לכך שעם כניסת הסטרואידים כולם הכלו בנסיונות להתאמן כמו בודיבילדרים, וכמובן לכך שהשריר לא יגדל 7 ימים (מה זה, נס חנוכה?)... אז למה אתה ממשיך להתעקש?.
אין לי בעיה לחזור יום אחד לתכנית ABC (כדי לראות מה קורה), כאשר אני מבצע אימונים פחות עצימים, עם יותר סטים, 5 אימונים בשבוע עם גירוי בינוני, זה עוד איכשהו גבולי. אבל מעל זה..., שנינו יודעים שזה פשוט לא יביא ליותר התוצאות.
או שכן?..., הסבר לי בדיוק, עד לפרטים הכי קטנים איך זה אפשרי?.

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט